Μπουτάρης: Ευλογία δεν πρόκειται να δώσω σε καμία υποψηφιότητα

Μπουτάρης:  Ευλογία δεν πρόκειται να δώσω σε καμία υποψηφιότητα

Για την απόφασή του να μην ξαναβάλει ο ίδιος υποψηφιότητα για δήμαρχος Θεσσαλονίκης αλλά και για τις μέχρι τώρα υποψηφιότητες μίλησε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μπουτάρης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.

Ο Γιάννης Μπουτάρης ξεκαθάρισε πως δεν θα προτείνει κανένα πρόσωπο για υποψήφιο δήμαρχο και τόνισε πως το «το δημαρχιλίκι δεν είναι επάγγελμα».

Σχολιάζοντας τις υπόλοιπες υποψηφιότητες ο κ. Μπουτάρης είπε πως «ευλογία δεν πρόκειται να δώσω σε καμία υποψηφιότητα. Δεν είναι κόμμα η πρωτοβουλία… ‘Όποιος ενδιαφέρεται για υποψηφιότητα θα γίνει μια δημοτική ομάδα ώστε να αποφασιστεί ποιος θα είναι υποψήφιος δήμαρχος».

Μάλιστα ο Γιάννης Μπουτάρης έκανε λόγο για τη δημιουργία ενός «κεντροδεξιοαριοστερού μετώπου», μέσω του οποίου θα πρέπει να προκύψει ο επόμενος υποψήφιος δήμαρχος.

«Δεν είμαι κάνα τζόβενο»

Όπως είπε ο κ. Μπουτάρης ασχολείται με την αυτοδιοίκηση 16 χρόνια και έφτασε πλέον η στιγμή να αποσυρθεί. Επισήμανε μάλιστα πως η απόφασή του αυτή έχει να κάνει και με την ηλικία του και με τη σωματική αντοχή.

«Κουράστηκα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε αστειευόμενος «δείτε και την ηλικία μου, δεν είμαι κάνα τζόβενο».

Αποκάλυψε ότι την απόφαση αυτή την πήρε στα τέλη του καλοκαιριού κάτω από μεγάλη πίεση που υπέστη, τόσο από πολιτικά κόμματα, όσο και από την ίδια την παράταξη του.

«Πού θα αφήσεις την πόλη, ήταν η φράση που μου είπαν», τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, που ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η Θεσσαλονίκη έχει συνέχεια και ότι «στην Πρωτοβουλία πρέπει να αποφασίσουμε εάν υπάρχει κάποιος που είναι στην ίδια ρότα με εμάς».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter