Μπουτάρης σε μαθητές: Το δημαρχείο δεν είναι μπ@&#λο (video)

Μπουτάρης σε μαθητές: Το δημαρχείο δεν είναι μπ@&#λο (video)

Εκτός εαυτού βγήκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης με την εικόνα των μαθητών του 12ου Δημοτικού Σχολείου να φωνάζουν συνθήματα μέσα στο φουαγιέ του δημαρχιακού μεγάρου.

Βγαίνοντας στο μπαλκόνι του πάνω ορόφου διαμαρτυρήθηκε για την εικόνα αυτή σε δασκάλους και γονείς, λέγοντας πως πρέπει να περάσουν έξω τα παιδιά και μετά θα γίνει οποιαδήποτε συζήτηση. «Να βγουν έξω τα παιδιά γιατί ο κόσμος δουλεύει και δεν είναι μπ@@@λο το δημαρχείο», έλεγε μαινόμενος ο δήμαρχος.  

«Αντέδρασα έντονα με την διαμαρτυρία των μαθητών, διότι έχουμε κάνει τρεις συναντήσεις και με τον σύλλογο γονέων του δημοτικού και με την κ. Καμπουράκη (πρόεδρος συλλόγου γονέων), αλλά οι εκθέσεις των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου, αναφέρουν ότι δεν εξασφαλίζει την ασφαλή παραμονή των παιδιών μέσα στο σχολείο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος, συμπληρώνοντας ότι αυτή η ιστορία διαρκεί πάνω από τέσσερα χρόνια.

Ο κ. Μπουτάρης άφησε αιχμές και για τους γονείς, σχολιάζοντας ως απαράδεκτο το γεγονός ότι τα παιδιά διαμαρτύρονται με την υποκίνηση των γονιών, ακόμα και εντός του δημαρχείου.

«Θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός ότι οι ίδιοι οι γονείς ξεσηκώνουν τα παιδιά, να έρχονται με πανό και να τσιρίζουν από αυτές τις ηλικίες μέσα στο δημοτικό Μέγαρο», δήλωσε, συμπληρώνοντας ότι δεν σέβονται καθόλου τον χώρο και ότι η ώθηση των γονέων στην διαμαρτυρία των μαθητών, είναι μία κακή συμβουλή για τα νεαρούς. 

Κατά τη συνάντηση του κ. Μπουτάρη με γονείς του σχολείου, κάποιος γονέας, την στιγμή που ο αντιδήμαρχος Νίκος Φωτίου κάνει διάλογο με την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, τον διέκοψε, λέγοντας του: «Εσείς καλύτερα να μην μιλούσατε καθόλου, αφού δεν έχετε παιδιά». Τότε παρενέβη ο κ. Μπουτάρης, χαρακτηρίζοντας ως πολύ ρατσιστική τη δήλωση αυτή του γονέα, καθώς ο Νίκος Φωτίου ασκούσε το επάγγελμα του φιλόλογου για 30 χρόνια. 

Πηγή: thessnews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter