Μπουχαλάκης: «Απογοητευμένος έμεινα στο δοκάρι…»

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης πέτυχε ένα πανέξυπνο γκολ στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη και χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό στον επόμενο γύρο, Ένα γκολ που πολλοί χαρακτήρισαν ως «το γκολ της δεκαετίας», ενώ έκανε το γύρο του κόσμου από τα διεθνή ΜΜΕ.

Ο Κρητικός χαφ μίλησε στο Olympiacos TV για το γκολ που πέτυχε και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη σε εκείνη τη φάση.

Για το τι σκέφτηκε: «Έγινε μία σέντρα και την μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Είχα απογοητευτεί που δεν είχα πάρει τη μπάλα. Πήγα ευθεία προς το άουτ. Μου ήρθε η έμπνευση να μείνω εκεί μήπως και γίνει κάτι. Ευτυχώς που καταφέραμε και βάλαμε το γκολ και προκριθήκαμε».

Για τις επιδόσεις του στο Κλεάνθης Βικελίδης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που και βοήθησα την ομάδα μου και στο πρωτάθλημα και σήμερα. Μακάρι να είναι γούρικο και κάθε χρόνο να καταφέρνω να κάνω κάτι. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε μέσα σε άλλον ένα στόχο. Κοιτάμε το πρωτάθλημα, να ξεκουραστούμε, γιατί έχουμε δύσκολη συνέχεια».

Για τις τρεις διοργανώσεις: «Ξέρουμε πολύ καλά ότι είναι πολύ υψηλό το επίπεδο σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα έδειξε ότι έχει την ποιότητα. Έχουμε 25 παίκτες που είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να δείξουν το καλύτερο τους πρόσωπο και είμαστε χαρούμενοι. Θα συνεχίσουμε και μακάρι να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Ετικέτες