Μπράβο στη ΝΔ, αθωώνει και τον Βγενόπουλο

Μπράβο στη ΝΔ, αθωώνει και τον Βγενόπουλο

Μπράβο στη ΝΔ η οποία προσπαθεί να αθωώσει τον Βγενόπουλο και τους συνεργάτες του, παρά το γεγονός ότι Εισαγγελείς σε Ελλάδα και Κύπρο, άσκησαν διώξεις και έκαναν κατασχέσεις στους συνεργάτες του επιχειρηματία.

Ουσιαστικά αυτό υποστηρίζει η ΝΔ, υιοθετώντας την κατάθεση της κυρίας Τσατάνη που ισχυρίζεται πως η πειθαρχική δίωξή της ήταν αποτέλεσμα σκευωρίας.

Γιατί το να είναι πραγματικό σκάνδαλο η υπόθεση Βγενόπουλου και ταυτόχρονα αθώα και αξιόπιστη η Τσατάνη δεν γίνεται.

Η κυρία Τσατάνη, είναι η Εισαγγελέας οποία έχει διωχθεί πειθαρχικά για την προσπάθειά της να αθωώσει τον Βγενόπουλο.

«Αθώωσε» με διάταξή της το Βγενόπουλο μερικές ώρες πριν ανακριθεί από τους Κύπριους Ανακριτές με αποτέλεσμα αυτός να το χρησιμοποιήσει ως δεδικασμένο για να μην πέσει στα χέρια της Κυπριακής Δικαιοσύνης. 

Στη διάταξή της συμπεριέλαβε παρανόμως και πλευρά της έρευνας που ανήκε στην Κυπριακή δικαιοδοσία με αποτέλεσμα να μην μπορούν να τον ακουμπήσουν.

Η Εισαγγελέας αυτή που έπρεπε να ελεγχθεί και ποινικά και όχι μόνο πειθαρχικά, έχει το θράσος να εμφανίζεται ως μάρτυρας στην Προανακριτική και να παραθέτει ημερομηνίες που δήθεν δείχνουν πως κάποιοι κινήθηκαν εναντίον της μέσω σκευωρίας. 

Άρα η ΝΔ υιοθετώντας όσα λέει η Τσατάνη εννοεί πως καλώς αθώωσε το Βγενόπουλο, και κακώς καταδικάστηκε μέσα από μια σκευωρία.

Μόνο που βασικός κατήγορος της κυρίας Τσατάνη ήταν ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γιάννης Αγγελής ο οποίος είχε καταγγείλει την Τσατάνη και την τότε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Γκουτζαμάνη ως υπεύθυνες για τη συγκάλυψη του Αντρέα Βγενόπουλου. Είναι και αυτός σκευωρός, ο νυν μάρτυρας στην Προανακριτική;

Το Documento και το HOT DOC πριν το Documento, αυτό που έκαναν ήταν να επιμείνουν στην αποκάλυψη της αλήθειας και το ρόλο που έπαιξαν κάποιοι στη Δικαιοσύνη υπέρ του Βγενόπουλου. Ανάμεσά τους και η κυρία Τσατάνη.

Τα υπόλοιπα είναι για να συνθέτουμε το παζλ της αθλιότητας. Προφανώς πρώτη φορά βλέπει η ΝΔ να γίνεται δημοσίευμα και στη συνέχεια ερώτηση στη Βουλή εξαιτίας του δημοσιεύματος και το χαρακτηρίζει ως ύποπτο και σκευωρία. Εκτός από το κοινό μένος εναντίον μας, η κυρία Τσατάνη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μάλλον έχουν συναντίληψη για το θέμα Βγενόπουλου.

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter