Μπράβο στον κ. Μπίνη

Μπράβο στον κ. Μπίνη

Αδικήσαμε τον διοικητή της Eθνικής Αρχής Διαφάνειας Αναστάσιο Μπίνη με το σχόλιό μας για την αποστολή στην 8η συνεδρίαση των Κρατών Μελών της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών ενάντια στη Διαφθορά στο Αμπού Ντάμπι.

Όπως εμπεριστατωμένα αναφέρεται σε επιστολή που μας έστειλε ο κ. Μπίνης «το συνολικό κόστος για τη μετακίνηση και τη διαμονή, τεσσάρων και όχι τριών ατόμων, περιορίστηκε στα 7.220€ για έναν μακρινό και ακριβό προορισμό, διότι για πρώτη φορά με την ίδρυση της Ε.Α.Δ. υπάρχει έγκαιρος προγραμματισμός για την αποτελεσματική εκπροσώπηση της χώρας σε κρίσιμα διεθνή συνέδρια» και το ταξίδι διήρκεσε όσο ακριβώς ήταν απαραίτητο για να υπάρξει ουσιαστική παρέμβαση στις διαδικασίες της συνεδρίασης.

Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι μας εντυπωσίασε το ύφος και το ήθος που αποπνέει η επιστολή του διοικητή της ΕΑΔ που χωρίς τις τυποποιημένες αναφορές των «εξωδίκων» έθεσε το ζήτημα στις ορθές διαστάσεις του. 

Ζητάμε και πάλι συγνώμη από τον κ. Μπίνη 

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας για την παρουσία της Ελλάδας στην 8η Σύνοδο της Διάσκεψης των Κρατών-Μελών στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς στο Αμπού Ντάμπι.

https://www.documentonews.gr/filegrid/2020/01/10/5e18549f825e631e9b3890f4.pdf

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter