«Μπράβοι», «εργατοπατέρες» και «νόθοι αντιπρόσωποι» αλληλοσπρώχνονται και προπηλακίζονται σε συνέδριο εργατικής ομοσπονδίας (Video)

«Μπράβοι», «εργατοπατέρες» και «νόθοι αντιπρόσωποι» αλληλοσπρώχνονται και προπηλακίζονται σε συνέδριο εργατικής ομοσπονδίας (Video)

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο χώρο που πραγματοποιείται το 38ο συνέδριο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας, κατά την πιο κρίσιμη διαδικασία της νομιμοποίησης αντιπροσώπων.

Με ανακοίνωσή της και βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα, η ΟΙΥΕ «καταγγέλλει τις δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ για τη βία που άσκησαν σε βάρος εργαζομένων και συνδικαλιστικών εκπροσώπων σωματείων – μελών, σκίζοντας και κλέβοντας κάρτες αντιπροσώπων».

Στην ανακοίνωσή της η ΟΙΥΕ επισημαίνει δε τα εξής: 

«Επειδή η παραπληροφόρηση δίνει και παίρνει από τις δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ, με στημένες καταγγελίες που οι δυνάμεις τους απεργάστηκαν και σκηνοθέτησαν, δίνουμε στη δημοσιότητα βίντεο με τους τραμπούκους αυτών των δυνάμεων να επιτίθενται σε σχολικές καθαρίστριες, να αρπάζουν και να σκίζουν τις κάρτες νομιμοποιήσεις τους».

ΚΚΕ: Μπράβοι σε συνέδριο με νόθους αντιπροσώπους

Από τη μεριά του, ανακοίνωση εξέδωσε και το ΚΚΕ κάνοντας λόγο για «πρωτοφανή, ωμή, παρέμβαση της εργοδοσίας και των παρατρεχάμενων εργατοπατέρων» στο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων. 

Στην δική του ανακοίνωση το ΚΚΕ σημειώνει: 

«Σε αγαστή συνεργασία εργοδοτικοί συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ, της ΔΑΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, στελέχη της εργοδοσίας που παρίσταναν τους εκλεγμένους εργαζόμενους, προσπάθησαν να νομιμοποιήσουν ένα συνέδριο με νόθους αντιπροσώπους κι όταν αυτή η προσπάθεια παρεμποδίστηκε από τους εργαζόμενους, τότε κατέφυγαν στην επιστράτευση ένοπλων μπράβων κι ανθρώπων της νύχτας, οι οποίοι και χτύπησαν συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει τεράστιες ευθύνες για αυτή την πρωτοφανή αθλιότητα, όχι μόνο γιατί οι άνθρωποί της στα συνδικάτα νομιμοποιούν το όργιο βίας και νοθείας, αλλά και γιατί αστυνομικές δυνάμεις, που ήταν παρούσες, δεν έκαναν το παραμικρό ακόμη κι όταν καταγγέλθηκαν συγκεκριμένα οι οπλοφόροι μπράβοι.

Είναι πλέον υπόθεση όλης της εργατικής τάξης και των συνδικαλιστών που δεν μπορούν να ανεχτούν την εργοδοτική και κρατική τρομοκρατία, να παλέψουν για συνδικάτα που θα είναι πραγματικά των εργατών κι όχι των εργοδοτών, για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος και την ανατροπή αυτής της πολιτικής».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter