Μπρέσια: «Αν υποβιβαστούμε λόγω κορονοϊού, τότε θα φύγουμε με ψηλά το κεφάλι»

Μπρέσια: «Αν υποβιβαστούμε λόγω κορονοϊού, τότε θα φύγουμε με ψηλά το κεφάλι»

Την ώρα που στην Ιταλία οι ομάδες του καμπιονάτο συζητούν πότε θα ξεκινήσουν πάλι οι προπονήσεις και πότε θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα, ο πρόεδρος της Μπρέσια, Μάσιμο Τσελίνο, παραμένει στην απόφασή του να μην αγωνιστεί η ομάδα του στο υπόλοιπο της εφετινής σεζόν λόγω του κορονοϊού και ξεκαθαρίζει ότι θα δεχτεί ακόμα και τον υποβιβασμό της.

Ο Μάσιμο Τσελίνο επιμένει στην απόφασή του να μην κατεβάσει την ομάδα του στο γήπεδο για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα παρά τις πιέσεις που δέχεται από πολλές πλευρές. «Η FIFA και η ιταλική Ομοσπονδία επιθυμούν να τελειώσει το πρωτάθλημα την ώρα που γινόμαστε μάρτυρες μιας τραγωδίας. Κατοικώ στη Μπρέσια και αντικρίζω πράγματα που κανένας δεν θα ήθελε να δει. Φοβάμαι να πάω μέχρι τον κήπο μου, να βγω μια βόλτα να περπατήσω. Γι’ αυτό εκνευρίζομαι περισσότερο», ανέφερε ο Τσελίνο και πρόσθεσε:

«Αν πρέπει να υποβιβαστεί η Μπρέσια προκειμένου να σώσουμε το ποδόσφαιρο, θα το δεχτώ και θα πάμε στην δεύτερη κατηγορία με ψηλά το κεφάλι. Ο κόσμος κρύβεται πίσω από τα οικονομικά του προβλήματα. Οι παίκτες πληρώνονται για να δίνουν αγώνες στο γήπεδο, όχι να κάνουν προπονήσεις. Πως είναι δυνατόν να κάνουμε σκέψεις για να ξεκινήσει η νέα σεζόν τον Σεπτέμβριο χωρίς μια μέρα διακοπών; Οι παίκτες θα τραυματιστούν, χρειάζονται κατάλληλη προετοιμασία. Δεν γίνεται να αναγκάζονται να παίζουν τρεις αγώνες σε μία εβδομάδα μόνο και μόνο για να τελειώσει η σεζόν».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter