Μπροστά στο τρίτο κύμα ο Μητσοτάκης έπαιζε τένις στο Ζάππειο

Μπροστά στο τρίτο κύμα ο Μητσοτάκης έπαιζε τένις στο Ζάππειο

Σε αθλοπαιδιές επιδόθηκε ο πρωθυπουργός το απόγευμα της Τετάρτης, παίζοντας τένις στο Ζάππειο τη στιγμή που το τρίτο κύμα αποτελεί γεγονός και η κοινωνία βρίσκεται μπροστά στο ενδεχόμενο επιβολής αυστηρότερων περιοριστικών μέτρων.

Δεν έγινε μάθημα η ανεμελιά της Πάρνηθας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Kontra και του ρ/σ Real FM, Φοίβο Κλαυδιανό, ο πρωθυπουργός έπαιζε τένις στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών. Ο δημοσιογράφος, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας, γνωστοποίησε το γεγονός στο κεντρικό δελτίο του Kontra, λέγοντας:

«Πρέπει να δούμε τι θα γίνει και με κάποια ακραία μέτρα, όπως ο περιορισμός της κυκλοφορίας από τις 18:00. Στην Αθήνα η ζωή θα είναι αβίωτη. Βέβαια, αυτό θα χρειαστεί να αλλάξει και τις συνήθειες του πρωθυπουργού, ο οποίος τυχαία σήμερα τον είδα με τα μάτια μου 20:45 να παίζει τένις απέναντι από το Ζάππειο. Αυτό θέλω να το πάρω από την θετική του πλευρά, ότι δεν είναι τόσο δραματικά τα πράγματα για να μην έχει αλλάξει τις προσφιλείς του συνήθειες…».

Δείτε το βίντεο:

Σε αντίθεση με την προηγούμενη εξόρμηση που προκάλεσε λαϊκή κατακραυγή, ο πρωθυπουργός δεν «έσπασε» την καραντίνα και δεν παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα. Εν προκειμένω, το πρόβλημα δεν είναι ότι ο πρωθυπουργός αφιέρωσε λίγες ώρες για να αθληθεί, αλλά πως για άλλη μια φορά δίνει την εντύπωση πως αδυνατεί να αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης. Ενώ ο αριθμός των κρουσμάτων είναι και πάλι τετραψήφιος, η μέθοδος του «ακορντεόν» κρίνεται αποτυχημένη και οι πολίτες επίκειται να βρεθούν αντιμέτωποι με νέα αυστηροποίηση των μέτρων, ο Κυρ. Μητσοτάκης συμπεριφέρεται λες και πρόκειται για μία συνθήκη που δεν είναι ικανή να τον αποτρέψει να παίζει τένις σε κοινή θέα στο κέντρο της Αθήνας. Άρνηση της πραγματικότητας, απώλεια γνωστικού ελέγχου ή ατόφιος κυνισμός;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter