Μπρούκλιν: Πάνω από 100 οι τραυματίες σε εκτροχιασμό τρένου (Photos & Videos)

Μπρούκλιν: Πάνω από 100 οι τραυματίες σε εκτροχιασμό τρένου (Photos & Videos)

Τουλάχιστον 103 άτομα τραυματίστηκαν -σύμφωνα με την εφημερίδα Wall Street Journal- σε εκτροχιασμό τρένου στον Τερματικό σταθμό Atlantic του Μπρούκλιν._x000D_

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό σε τι ακριβώς συνέβη και βγήκε από τις ράγες το τρένο, στις 8:30, το πρωί, τοπική ώρα.

Οι φωτογραφίες δείχνουν να βγαίνει καπνός από το τρένο ενώ είχε πέσει πάνω σε πόρτα του σταθμού.

«Δεν κατάλαβα τι συνέβη, το μόνο που θυμάμαι είναι πως βρέθηκα στο πάτωμα», είπε στα ΜΜΕ μια γυναίκα που βρισκόταν μέσα στο τρένο.

Κανένας από τους τραυματίες ευτυχώς δεν βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο Ααρόν Νόιφελντ, 26 ετών, βρισκόταν στο δεύτερο βαγόνι του τρένου που εκτροχιάστηκε. «Καθώς το τρένο πλησίαζε στο σταθμό, όλα φαίνονταν κανονικά», είπε, «και ο κόσμος είχε σηκωθεί και είχε κινηθεί προς τις πόρτες για να αποβιβαστεί».

«Τότε όλοι τρανταχτήκαμε, ο κόσμος πετάχτηκε, καπνός άρχισε να γεμίζει το μπροστινό μέρος του τρένου και της πλατφόρμας», πρόσθεσε. «Οι πόρτες δεν άνοιγαν και επικράτησε λίγος πανικός», συμπλήρωσε.

«Μόλις οι πόρτες άνοιξαν ο κόσμος πετάχτηκε έξω. Το πρώτο βαγόνι είχε συγκρουστεί και εκτροχιαστεί, ενώ σπασμένα γυαλιά υπήρχαν παντού, όπως και καπνός».

Πολλά άτομα δηλώνουν πως χτύπησαν στο λαιμό και στην πλάτη. Αρκετά άτομα μεταφέρθηκαν με φορεία ενώ μπορούσες να δεις άλλα να κάθονται έξω από το τρένο κρατώντας παγοκύστες στο κεφάλι τους. 

Ο εκτροχιασμός όπως είναι λογικό έχει επηρεάσει πολλά δρομολόγια των τρένων. 

Τα σιδηροδρομικά δυστυχήματα αποτελούν συχνό φαινόμενο στις ΗΠΑ. Την 29η Σεπτεμβρίου, αμαξοστοιχία του προαστιακού σιδηροδρόμου εκτροχιάστηκε σε ώρα αιχμής καθώς εισερχόταν στην σταθμό του Χομπόκεν (Νιού Τζέρσεϊ), πολύ κοντά στη Νέα Υόρκη, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν 114.

https://www.youtube.com/watch?v=GOhg_QImYY4

https://www.youtube.com/watch?v=ht-SQYpzgd0

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter