Μπρούμα: «Ο Ολυμπιακός είναι προφανώς ο,τι καλύτερο για να κερδίσω τίτλους»

Μπρούμα: «Ο Ολυμπιακός είναι προφανώς ο,τι καλύτερο για να κερδίσω τίτλους»

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πριν λίγο την απόκτηση του Μπρούμα με τη μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο από τη PSV Αϊντχόφεν και στις πρώτες του δηλώσεις ο Πορτογάλος εξτρέμ τόνισε:

«Είναι για μένα μία πολύ μεγάλη χαρά γιατί ο Ολυμπιακό έχει καταπληκτικούς φιλάθλους και ένα πολύ καλό σύνολο. Εγώ δεν έχω κερδίσει ποτέ τίτλο, εδώ είναι προφανώς το καλύτερο μέρος για μένα γιατί θέλω πολύ να κερδίσω τίτλους και οι φίλαθλοι είναι πολύ σημαντικοί στο ποδόσφαιρο. Μίλησε μα κάποιος παίκτες, μίλησα με τον Σεμέδο, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός παίκτης»

Στη συνέχεια τόνισε πως έχει μιλήσει ήδη και με τον Πέδρο Μαρτίνς λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχω μιλήσει επίσης με τον προπονητή και απ’ όσα είπαμε νιώθω πως αυτός ο σύλλογος είναι ότι καλύτερο για μένα. Αυτό είναι σημαντικό γιατί ήρθα εδώ για να βοηθήσω την ομάδα. Ήρθα εδώ για να κερδίσω τίτλους και για να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της. Είμαι πολύ γρήγορος, είμαι πολύ καλός στο κοντρόλ. Επίσης είμαι καλός στις συνεργασίες, μου αρέσει να βγάζω ασίστ και να βοηθάω τους συμπαίκτες μου να σκοράρουν».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter