«Muchas Gracias»

«Muchas Gracias»

Αποστάσεις από την εκπεφρασμένη άποψη υπέρ της συμφωνίας του Σταύρου Θεοδωράκη κράτησε ο Γρηγόρης Ψαριανός, προβάλλοντας ενστάσεις που χρησιμοποιεί κατά κόρον η ΝΔ. Αναφέρθηκε στο ζήτημα της εθνότητας και της γλώσσας, ενώ έκλεισε την ομιλία του με… πρωτότυπο τρόπο ευχαριστώντας τον προεδρεύοντα στην ισπανική.

«Είναι η χειρότερη κυβέρνηση που έχει περάσει στη χώρα, έχει διαλύσει την Παιδεία, την Υγεία και το Δημόσιο» είπε ο βουλευτής του Ποταμιού, εξηγώντας γιατί θα ψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η ΝΔ.

Παράλληλα, με ένα συγκεχυμένο σκεπτικό, υποστήριξε πως θα τασσόταν υπέρ μιας συμφωνίας για το ονοματολογικό, αλλά παράλληλα επικαλέστηκε τα επιχειρήματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Εγώ, είμαι υπέρ του να στηρίζαμε μια λύση στο μακεδονικό και να ψηφιστεί με σύνθετη ονομασία» ανέφερε και συμπλήρωσε τις ενστάσεις του: «Αλλά εδώ βλέπουμε εθνότητα, γλώσσα που δεν υπήρχαν προηγουμένως».

Εντύπωση προκάλεσε, επίσης, ότι έκλεισε την ομιλία του λέγοντας στον προεδρεύοντα της διαδικασίας, Δ. Καμμένο: «Μuchas gracias».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter