Mundo Deportivo: «Χρυσάφι» στα πόδια του Μέσι από τη Σαουδική Αραβία – Φήμες για πρόταση 270 εκατ. ευρώ

Mundo Deportivo: «Χρυσάφι» στα πόδια του Μέσι από τη Σαουδική Αραβία – Φήμες για πρόταση 270 εκατ. ευρώ

Γη και ύδωρ ετοιμάζεται να προσφέρει η Αλ Χιλάλ από τη Σαουδική Αραβία προκειμένου να πείσει τον Λιονέλ Μέσι να φορέσει τη φανέλα της, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Mundo Deportivo, ισπανική αθλητική εφημερίδα, αναφέρει ότι η διοίκηση του συλλόγου σκέφτεται σοβαρά να προχωρήσει σε πρόταση που θα ξεπερνά τα 270 εκατ. ευρώ, «απαντώντας» στη φαντασμαγορική κίνηση της αντιπάλου της, Αλ Νασρ η οποία με ένα εξίσου… χρυσό συμβόλαιο κατάφερε να πείσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ωστόσο η υπόθεση παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες, αφενός γιατί ο κάτοχος του πρόσφατου Μουντιάλ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Παρί Σεν Ζερμέν για ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ η Mundo Deportivo τοποθετεί και τις κακές σχέσεις μεταξύ του Κατάρ (απ’ όπου προέρχονται οι επενδυτές της γαλλικής ομάδας) με τη Σαουδική Αραβία.

Βέβαια, ο Μέσι έχει φροντίσει να «οικοδομήσει» δίαυλο επικοινωνίας με τη Σαουδική Αραβία, ως ένας εκ των πρέσβεων τουρισμού της χώρας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το μήνυμα του Αργεντινού σταρ που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα Visit Saudi και προτρέπει τους τουρίστες να επισκεφθούν τη Σαουδική Αραβία…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter