«Μύδροι» Βασιλειάδη κατά Αυγενάκη: Ας αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες του

«Μύδροι» Βασιλειάδη κατά Αυγενάκη: Ας αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες του

Ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, μέσω ανάρτησής του στο facebook, εξαπολύει τα βέλη του κατά του Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης ζητά από τον Λευτέρη Αυγενάκη να του δώσει απαντήσεις σχετικά με τη δομή της ΕΕΑ, αλλά και το τι κινήσεις έκανε ο ίδιος από τις 8 Ιουλίου μέχρι σήμερα. « Η καραμέλα ότι για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ έλιωσε. Ας αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες του», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση Βασιλειάδη για Αυγενάκη

Από το να προσπαθεί ο κύριος Αυγενάκης να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, χρησιμοποιώντας για πολιτικές δηλώσεις εναντίον προκατόχων του την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, θα ήταν καλύτερο να μας απαντήσει:

Ήταν δυνατό να αλλάξει η δομή της ΕΕΑ όταν τα πρωταθλήματα βρίσκονταν σε εξέλιξη; Ναι ή όχι;

Θα μπορούσε η πολιτική ηγεσία του Αθλητισμού να προβεί σε αντικατάσταση μελών της ΕΕΑ μετά τις 22 Μαΐου (όταν και παραιτήθηκε ο πρόεδρος), δηλαδή τέσσερις ημέρες πριν από την διεξαγωγή των Ευρωεκλογών ή μετά την προκήρυξη των Εθνικών Εκλογών που ακολούθησε; Και αλήθεια, ποια θα ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας σε μια τέτοια ενέργεια από την τότε Κυβέρνηση;

Τι έκανε ο κύριος Αυγενάκης από τις 8 Ιουλίου 2019 έως σήμερα για να εφαρμόσει το νόμο για την ΕΕΑ;

Όσο και να θέλει να αλλάξει την ατζέντα, η αλήθεια είναι μία! Είναι εκπρόσωπος μιας Κυβέρνησης η οποία είναι απόλυτα εξαρτημένη από συμφέροντα.

Ας καταλάβει ο κύριος Αυγενάκης ότι εδώ και 7 μήνες η Νέα Δημοκρατία είναι Κυβέρνηση και αυτός είναι υφυπουργός Αθλητισμού. Η καραμέλα ότι για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ έλιωσε. Ας αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter