«Μύδροι» Πολάκη κατά Μητσοτάκη: «Θεσμική χυδαιότητα είναι που δεν έχεις φέρει το πόθεν έσχες σου»

«Μύδροι» Πολάκη κατά Μητσοτάκη: «Θεσμική χυδαιότητα είναι που δεν έχεις φέρει το πόθεν έσχες σου»

Δεν άφησε αναπάντητο το σχόλιο του Κυριάκου Μητσοτάκη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης. Ο Παύλος Πολάκης έβαλε στο στόχαστρό του τη μη κατάθεση πόθεν έσχες από τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, την σκανδαλώδη ρύθμιση του δανείου για τον «Κήρυκα Χανίων» και τη στάση που τηρεί ο κ. Μητσοτάκης για τις προκλητικές αποφάσεις του ΣτΕ.

«Μας αποκάλεσε θεσμικά ανάρμοστους με αφορμή κάποιες δηλώσεις για το ΣτΕ και χιουμοριστικές δηλώσεις» είπε αρχικά και πέρασε στην αντεπίθεση.

«Θεσμική χυδαιότητα είναι να μην έχεις φέρει το πόθεν έσχες σου» τόνισε. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στηλίτευσε τη ρύθμιση του δανείου του Κήρυκα Χανίων, η οποία κατά κοινή ομολογία δεν θα μπορούσε να γίνει για οποιονδήποτε άλλο πολίτη που δεν πλήρωνε το δανεισμό του επί 10 και πλέον χρόνια.

Ο κ. Πολάκης κατηγόρησε τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως στο «Ερρίκος Ντυνάν» νοσηλεύθηκαν μέλη της οικογένειάς του με δωρεάν ή μειωμένα νοσήλια, συμπληρώνοντας πως συγγενικό του πρόσωπο είχε αναλάβει τη διαφήμιση του Ερυθρού Σταυρού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter