«Μύδροι» Πολάκη: «Πόσα χρήματα έδωσε το υπ. Εργασίας στον Φουρθιώτη και στις μαϊμού εταιρείες του;»

«Μύδροι» Πολάκη: «Πόσα χρήματα έδωσε το υπ. Εργασίας στον Φουρθιώτη και στις μαϊμού εταιρείες του;»

Σαφή ερώτηση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη θέτει ο Παύλος Πολάκης αναφορικά με το ζήτημα του Μένιου Φουρθιώτη και τη χρηματοδότηση που έλαβε από το υπουργέιο Εργασίας «μετά τις τηλεφωνικές εποικοινωνίες που είχε με τον Γεραπετρίτη, τον Ρωμανό και τον Σιγάλα», όπως υπογραμμίζει.

Όπως φαίνεται από το ιστορικό κλήσεων που δημοσιοποίησε ο Μένιος Φουρθιώτης, μιλούσε με τον Νίκο Σιγάλα στις 27 και τις 28 Ιανουαρίου του 2021. Εκείνες ακριβώς τις ημέρες όμως είχε εκδοθεί ανακοίνωση από το υπουργείο Εργασίας σχετικά με τις καταβολές που αφορούσαν το πρόγραμμα «Συν-Εργασία». Ένα πρόγραμμα μέσω του οποίου ο Μένιος Φουρθιώτης, όπως αποκάλυψε το Documento, κατόρθωσε να εισπράξει από το δημόσιο δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Και το κατόρθωσε αυτό αφού ξαφνικά εμφάνισε μεικτές μηνιαίες αποδοχές συνολικού ύψους 80.000 ευρώ, ενώ το ίδιο συνέβη και με πρώην συνεργάτες του. Με αυτούς τους μισθούς ο Φουρθιώτης μπήκε στο πρόγραμμα «Συν-Εργασία» και κατόρθωνε έτσι να λαμβάνει δεκάδες χιλιάδες ευρώ από το κράτος, που κάλυπτε το 60% των μισθών.

Δείτε επίσης: Αν ο Φουρθιώτης είναι βούρκος, εσείς γιατί τον κάνατε πισίνα σας;

«Ρωτάω ως Τομεάρχης Διαφάνειας του #ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά το χθεσινό ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ του «προσωπάρχη» Γεραπετρίτη, από τον υπόδικο προαγωγό και τηλεπερσόνα Μένιο Φουρθιώτη: ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στον Φουρθιώτη και στις μαϊμού εταιρείες του στις 29 Ιανουαρίου 2021, δηλ. ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ μετά από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε με τον Γεραπετρίτη, τον Ρωμανό και τον Σιγάλα, τον υπεύθυνο Τύπου του Χατζηδάκη;» τονίζει σε ανάρτησή του στο Facebook ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Μάλιστα, στο υστερόγραφό του τονίζει: «Αν δεν απαντήσετε σήμερα θα κατατεθεί επίκαιρη ερώτηση μαζί και με άλλα ερωτήματα…»

Αναλυτικά η ανάρτηση του βουλευτή του Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter