Μύκονος: Πήγε για να εργαστεί σεζόν και έμεινε 3 μήνες στο αυτοκίνητο – Συγκλονιστική περιγραφή (Video)

Μύκονος: Πήγε για να εργαστεί σεζόν και έμεινε 3 μήνες στο αυτοκίνητο – Συγκλονιστική περιγραφή (Video)

Συγκλονίζει η περιγραφή μίας νεαρής γυναίκας η οποία κλήθηκε να εργαστεί σεζόν στη Μύκονο αλλά υπό συνθήκες που σε καμία περίπτωση δε συνάδουν με τη λάμψη που εκπέμπει το «νησί των Ανέμων».

Μιλώντας στο Mykonos Live TV και τον Πέτρο Νάζο, περιέγραψε όσα έζησε εκεί καθώς χρειάστηκε να μείνει στο αυτοκίνητο και να κάνει μπάνιο στις ντουζιέρες της παραλίας καθότι οι συνθήκες που επικρατούσαν στο δωμάτιο ήταν άθλιες.

Μπορεί να φαίνεται «ειδυλλιακό» για κάποιους το να δουλέψουν για τέσσερις ή πέντε μήνες στην Μύκονο, όμως, η αλήθεια είναι πως ορισμένες φορές οι συνθήκες που συναντούν εκεί είναι πολύ χειρότερες από αυτό που φαντάζονταν. Ειδικά τα σπίτια ή δωμάτια επιβεβαιώνουν την εργασιακή εκμετάλλευση και τις συνθήκες γαλέρας που επικρατούν. Εργαζομένη που τις τελευταίες δύο σεζόν απασχολείται στο νησί των Ανέμων αποκαλύπτει τη δική της εμπειρία στο θέμα της διαμονής.

Όπως εξομολογείται, αναγκάστηκε για τρεις ολόκληρους μήνες να κοιμάται στο αυτοκίνητο, καθώς το κατάλυμα που της παραχώρησε η επιχείρηση που εργαζόταν ήταν χωμένο σε σπηλιά, γεμάτο υγρασία, με έπιπλα φαγωμένα από τα ποντίκια.

Μπάνιο έκανε στις ντουζιέρες της παραλίας και πολλές φορές κοιμόταν στις ξαπλώστρες.

Δείτε όσα είπε στο Mykonos Live TV:

Πηγή: Mykonos Live TV

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter