Μύκονος: Σύλληψη γνωστού επιχειρηματία για πάρτι με ναρκωτικά

Μύκονος: Σύλληψη γνωστού επιχειρηματία για πάρτι με ναρκωτικά

Αίσθηση προκαλεί η είδηση ότι γνωστός επιχειρηματίας των Αθηνών συνελήφθη στη Μύκονο με την κατηγορία ότι διοργάνωσε παράνομα πάρτι στην περιοχή «Φανάρι» Μυκόνου.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες που επικαλούνται πηγές της Αστυνομίας στο πάρτι θα λάμβανε χώρα εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών ουσιών από τους συμμετέχοντες.

Όπως αναφέρει -σύμφωνα πάντα με το σχετικό ρεπορτάζ- η αστυνομία οι συλληφθέντες είναι η διαχειρίστρια της βίλας, το προσωπικό παροχής υπηρεσιών και ένας πελάτης, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία παραβίαση των υγειονομικών διατάξεων – προϋποθέσεων  λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων – ποτών, διατάραξη κοινής ησυχίας και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση.

Η πραγματοποίηση του event προβάλλονταν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα σε προφίλ στο Instagram.

Ιδρυτής – founder της εν λόγω σελίδας – κοινότητας όπως προέκυψε από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram είναι γνωστός επιχειρηματίας.

Λίγο πριν ξεκινήσει το πάρτι η τοποθεσία έγινε γνωστή στους καλεσμένους, με τον διοργανωτή να στέλνει τις συνταραγμένες της βίλας μέσω social media.

Τότε, τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισαν να αναλάβουν δράση και έβαλαν μπροστά την επιχείρηση, που έλαβε χώρα μετά τις 01:30 τα ξημερώματα στο βόρειο τμήμα του νησιού.

Συγκεκριμένα 40 αστυνομικοί, παρουσία του διοικητή Α.Τ. Μυκόνου καθώς και εισαγγελέα, εισέβαλαν στη βίλα όπου εντόπισαν ναρκωτικά σε διάσπαρτα σημεία του σπιτιού, ενώ και ένας εκ συλληφθέντων είχε πάνω του.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν κοκαΐνη βάρους 21,5 γραμμαρίων και τέσσερα φιξάκια κοκαΐνης, καθώς και τρία αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης επιμελώς κρυμμένα στον υπαίθριο χώρο της βίλας, έτοιμα προς διάθεση.

Οι έλεγχοι των αστυνομικών για τα παράνομα πάρτι αναμένεται να ενταθούν το επόμενο διάστημα με αστυνομικούς από διάφορες υπηρεσίες και άλλα μέρη της Ελλάδας να κατακλύζουν το νησί για τον σκοπό αυτό.

Παράλληλα οι Αρχές εξετάζουν αν το συγκεκριμένο πάρτι είχε πραγματοποιηθεί και πέρυσι.

Πηγή: ieidiseis.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter