Μυλοπόταμος: «Μας επιτέθηκαν πρώτοι οι Γερμανοί τουρίστες», υποστηρίζουν οι δύο αδελφοί – Προφυλακιστέος ο 38χρονος

Μυλοπόταμος: «Μας επιτέθηκαν πρώτοι οι Γερμανοί τουρίστες», υποστηρίζουν οι δύο αδελφοί – Προφυλακιστέος ο 38χρονος
πηγή: cretapost.gr

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο μεγαλύτερος εκ των δύο αδελφών από το Μυλοπόταμο που συνελήφθησαν στον Μυλοπόταμο για την εμπλοκή στο επεισόδιο και την καταδίωξη τουριστών από τη Γερμανία την Παρασκευή.

Ο 38χρονος ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στις φυλακές Ηρακλείου. Αντίθετα, ο 36χρονος αδερφός του αφέθηκε ελεύθερος.

«Μας επιτέθηκαν πρώτοι οι Γερμανοί τουρίστες»

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως οι δύο αδελφοί υποστήριξαν ότι οι τουρίστες ήταν εκείνοι που στράφηκαν πρώτοι απειλητικά προς το μέρος τους.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι κατηγορούμενοι υποστηρίζουν ότι ο ένας εκ των Γερμανών, που είναι μποξέρ, γρονθοκόπησε στο πρόσωπο τον 38χρονο σε σημείο που να του προκαλέσει ζημιά στην μύτη, καθώς, όπως αναφέρεται, έσπασε το διάφραγμα. Επικαλείται δε η πλευρά του 38χρονου ότι υπάρχει και σχετική ιατρική γνωμάτευση, ενώ – όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα ζητηθεί και η εξέτασή του από ιατροδικαστή.

O δικηγόρος των δύο αδελφών, Διονύσιος Βέρρος, προσπάθησε να υποβαθμίσει το περιστατικό, μιλώντας για  παράβαση πλημμεληματικού χαρακτήρα τονίζοντας μάλιστα ότι «όλη η Ελλάδα ασχολείται αυτή τη στιγμή με μια πραγματικά ανύπαρκτη υπόθεση».

Παράλληλα, τόνισε ότι: «δεν υπήρχε μαχαίρι στο συμβάν. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ούτε μέσα στη δικογραφία ούτε βρέθηκε πουθενά αλλού». Παράλληλα δήλωσε ότι «αν το περιστατικό συνέβαινε μεταξύ Ελληνών δε θα γινόταν όλο αυτό. Ανάλογα περιστατικά με φασαρίες συμβαίνουν καθημερινά στους δρόμους», σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το cretapost.gr.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter