Μυλόπουλος: Αν η ΝΔ δεν καταδικάσει τον κ. Ταχιάο, τον χρεώνεται

Μυλόπουλος: Αν η ΝΔ δεν καταδικάσει τον κ. Ταχιάο, τον χρεώνεται

Να καταδικάσει τη συμπεριφορά του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης Νίκου Ταχιάου, ζητεί από τη Νέα Δημοκρατία ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Γιάννης Μυλόπουλος, σε σχέση με το περιστατικό, που συνέβη χθες στη διάρκεια κοινής τους παρέμβασης σε εκπομπή ραδιοφωνικού σταθμού της Θεσσαλονίκης.

Έπειτα από αντιπαράθεση που είχαν για την πρόοδο των έργων του μετρό στη Θεσσαλονίκη ο κ. Μυλόπουλος αποχώρησε από τη συνομιλία, στην οποία μετείχε τηλεφωνικά, και τότε ο κ.Ταχιάος, θεωρώντας πως τα μικρόφωνα είχαν κλείσει, ακούστηκε να μιλά με υβριστικούς χαρακτηρισμούς, που αφορούσαν τον πρόεδρο της Αττικό Μετρό. 

Συγκεκριμένα ο Νίκος Ταχιάος αποκάλεσε τον πρόεδρο της Αττικό μετρό κ. Μυλόπουλο (καθηγητή του Αριστοτελείου, και πρώην πρύτανη) ορντινάντσα της Νοτοπούλου και στη συνέχεια λέει «γαμ@@@@ τον, τον μαλ@@@»!

Ο κ.Ταχιάος κάνει λόγο για «ατυχές περιστατικό», εξηγώντας πως νόμισε ότι βρισκόταν εκτός ραδιοφωνικού αέρα, επιμένει όμως ότι ο χαρακτηρισμός του κ. Μυλόπουλου ως «ορντινάτσας» της συνυποψηφίας του για το δημαρχιακό αξίωμα στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνας Νοτοπούλου, «είναι στο πλαίσιο της πολιτικής αντιπαράθεσης». Σχολιάζοντας το θέμα η κ.Νοτοπούλου κάνει λόγο για ακροδεξιά ρητορική του κ.Ταχιάου.

Ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό και οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης μίλησαν στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ για το περιστατικό και την πολιτική αντιπαράθεση που πυροδότησε.

Μυλόπουλος: Αν η ΝΔ δεν καταδικάσει τον κ. Ταχιάο, τον χρεώνεται

«Έγινε ένα σοβαρότατο επεισόδιο ανάμεσα στον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας για τον δήμο Θεσσαλονίκης, τον εκλεκτό της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη. Δεν είναι τυχαίο πρόσωπο ο κ.Ταχιάος, δεν εκπροσωπεί τον εαυτό του. Η χυδαία συμπεριφορά του και η βίαιη φραστική επίθεση απέναντί μου, δεν είναι ένα μεμονωμένο προσωπικό γεγονός “ο Νίκος τα έχωσε στον Γιάννη”, είναι ένα μεγάλης σημασίας πολιτικό γεγονός, διότι ο κόσμος βλέπει τη συμπεριφορά Ταχιάου και βγάζει συμπεράσματα για το κόμμα της ΝΔ. Περιμένει κανείς η ΝΔ να τον απομονώσει, γιατί αν δεν το πράξει τον χρεώνεται», επισήμανε ο κ.Μυλόπουλος.

«Με κάποιον τρόπο», συνέχισε, «η ΝΔ πρέπει να αποκαταστήσει τα πράγματα, διότι αν δεν το κάνει, τότε ο κόσμος θα πιστεύει ότι όλοι στη Νέα Δημοκρατία είναι σαν τον Ταχιάο», όμως, «δεν μίλησε χθες σαν Νίκος Ταχιάος, μίλησε σαν ο εκπρόσωπος του κ.Μητσοτάκη και της ΝΔ στις εκλογές, άρα θα ήθελα η ΝΔ με κάποιον τρόπο να απομονώσει αυτή τη συμπεριφορά, αλλιώς την υιοθετεί».

Περαιτέρω ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό υπογράμμισε την ανάγκη «το μετρό να μην γίνει αντικείμενο της προεκλογικής σύγκρουσης ενόψει των επερχόμενων δημοτικών, περιφερειακών, ευρωεκλογών και αργότερα εθνικών εκλογών», καθώς «είναι ένα ταλαιπωρημένο έργο, είναι ένα μεγάλο δημόσιο έργο το οποίο έχουν αγκαλιάσει όλοι Θεσσαλονικείς ανεξάρτητα τι ψηφίζουν και υποστηρίζουν και γι’ αυτό πρέπει να μείνει έξω από τις αντιπαραθέσεις, μακριά από κάθε κομματική και πολιτική εκμετάλλευση και κάθε προεκλογική αντιπαράθεση».

«Ο υποψήφιος της ΝΔ επέλεξε να κάνει φιγούρα χτυπώντας το μετρό που τελειώνει και ολοκληρώνεται» παρατήρησε, εκτιμώντας ότι «το μετρό φαίνεται ότι κάποιους τους πονάει πολύ, -διότι ο κ.Ταχιάος βγήκε εκτός εαυτού, όταν συζητούσαμε το μετρό και έκανε και τη χυδαία φραστική επίθεση εναντίον μου- γιατί φαίνεται ότι τους ενοχλεί πως το μετρό προχωράει και ότι ο κόσμος που θέλει να γίνει το μετρό της Θεσσαλονίκης ξέρει ποιοι είναι αυτοί που το καθυστέρησαν, ποιοι είναι αυτοί που το σταμάτησαν και ποιοι είναι αυτοί που τώρα το πολεμούν».

Διαβάστε ακόμα: Ταχιάος: Ο άριστος με τα …γαλλικά – Έβρισε τον Μυλόπουλο σε ραδιοφωνική εκπομππή (Ηχητικό)

Ταχιάος: Η προσπάθεια να γίνει η τρίχα – τριχιά δείχνει αμηχανία

«Είναι μία προσπάθεια να γίνει η τρίχα-τριχιά και αυτό πραγματικά δείχνει μια αμηχανία από την πλευρά της κ.Νοτοπούλου και του συνεργάτη της του κ.Μυλόπουλου. Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε μια ατυχής στιγμή. Απευθυνόμενος σε έναν συνεργάτη μου και νομίζοντας ότι έχουν κλείσει τα μικρόφωνα είπα μια κουβέντα, η οποία, ναι, τον κ. Μυλόπουλο αφορούσε, δεν είμαι κανένας άνθρωπος, που δεν αναλαμβάνει την ευθύνη των λόγων του. Ήταν ανοιχτό το μικρόφωνο, την κατέγραψε. Δεν ήταν μια δημόσια κουβέντα, ακούστηκε ως ψίθυρος. Ζήτησα συγνώμη για το γεγονός ότι ακούστηκε στον αέρα», είπε για το περιστατικό ο κ.Ταχιάος.

Διευκρίνισε, όμως, ότι «αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ δεν έχω μια πολύ συγκεκριμένη άποψη για τον κ. Μυλόπουλο, την οποία είπα δημόσια: Πρώτον, ότι ο κ.Μυλόπουλος πολιτεύεται κανονικά, πολιτεύεται ως ορντινάτσα της κυρίας Νοτοπούλου και δεύτερον ότι ο κ.Μυλόπουλος προσβάλλει την πόλη όταν λέει ότι δεν πολιτεύεται και παρόλα αυτά η συμβολή του στην πόλη ήταν ότι εγκαινίασε δύο σκάλες και έναν μουσαμά».

«Το να λέμε ότι ακούστηκε μια βρισιά στον αέρα, εντάξει, λυπάμαι που ακούστηκε, ξέρω ότι πολλοί θεωρούν ότι είμαι ένας μπεσεμπεζές κι ότι από εμένα δεν ξεφεύγουν τέτοιες κουβέντες -να που ξεφεύγουν- λυπάμαι που ακούστηκε στον αέρα, ξέρω ότι δεν με τιμά, αλλά δεν σημαίνει ότι τα αισθήματά μου για τον κ.Μυλόπουλο αλλάζουν ή ότι ο κ.Μυλόπουλος τρέφει καλύτερα συναισθήματα για μένα –άσχετα που δεν ακούστηκαν στον αέρα», σημείωσε.

Σε σχέση με την συνυποψηφία του κ. Νοτοπούλου πρόσθεσε ότι «πρέπει να καταλάβει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα παρελθόν και στο παρελθόν αυτό έχει αποφασίσει να αθροίζει και διάφορους γυμνοσάλιαγκες, οι οποίοι έχουν φύγει από το ΠΑΣΟΚ του παρελθόντος».

Σχετικά με την ένταση της πολιτικής αντιπαράθεσης παρατήρησε: «Το ό,τι είναι ορντινάτσα της κ.Νοτοπούλου ο κ.Μυλόπουλος βεβαίως είναι στο πλαίσιο της πολιτικής αντιπαράθεσης. Δηλαδή ο κ.Μυλόπουλος δεν ήταν αυτός, ο οποίος οργάνωσε τη φιέστα για να φέρει εδώ τον κ.Τσίπρα και να κάνει πασαρέλα στις σκάλες του μετρό η κ.Νοτοπούλου;».

Νοτοπούλου: Η στάση Ταχιάου αντιστοιχεί σε σεσημασμένους της ακροδεξιάς

«Ο αέρας μιας τηλεοπτικής εκπομπής έκανε τις μάσκες να πέσουν από πολύ νωρίς», δήλωσε η υποψήφια δήμαρχος, Κατερίνα Νοτοπούλου και σχολιάζοντας τις αναφορές του συνυποψηφίου της επισήμανε: «Σε ό,τι με αφορά εγώ δεν πρόκειται να κυλιστώ στη λάσπη στην προεκλογική εκστρατεία. Οφείλουμε όλοι απέναντι σε τραμπουκισμούς, στην καφρίλα -γιατί περί αυτού πρόκειται- να προτάξουμε τον πολιτικό πολιτισμό. Όλα έχουν ένα όριο και να πω την αλήθεια, η πολιτική αντιπαράθεση μπορεί να είναι σκληρή αλλά ύβρεις δεν επιτρέπονται. Στενοχωρήθηκα ιδιαίτερα χθες γιατί αυτή η στάση νομίζω ότι αντιστοιχεί σε σεσημασμένους της ακροδεξιάς. Δεν θα επιτρέψουμε να κυλιστεί ο πολιτικός διάλογος της επόμενης περιόδου στο επίπεδο αυτό. Σε ό,τι με αφορά θα είμαι κάθετη και πολύ σκληρή».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter