«Μύλος» με τη σορό Κατσίφα: Ο εισαγγελέας Τιράνων καλεί τον πατέρα του να μεταβεί στα Τίρανα

«Μύλος» με τη σορό Κατσίφα: Ο εισαγγελέας Τιράνων καλεί τον πατέρα του να μεταβεί στα Τίρανα

Νέο αίτημα θα πρέπει να υποβάλει η οικογένεια του ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα σχετικά με την παράδοση της σορού του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας Τιράνων ζήτησε να μεταβεί στην πρωτεύουσα της Αλβανίας ο πατέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα για να καταθέσει εγγράφως το επίμαχο αίτημα τις επόμενες ημέρες προκειμένου να το εξετάσουν. Παράλληλα, κατά τις ίδιες πηγές, διευκρίνισαν πως θα προχωρήσουν και σε ενημέρωση για την πορεία των ερευνών που διενεργεί η Εισαγγελία των Τιράνων.

Να σημειωθεί πως ήδη οι γονείς του Έλληνα ομογενή έχουν ήδη υποβάλει ένα αίτημα προκειμένου να λάβουν τη σορό του έτσι ώστε να προχωρήσουν στην ταφή του. Σχετικά ενημέρωσαν νωρίτερα σήμερα και την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας που έχει ξεκινήσει προκαταρκτική εξέταση.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Κώστα Γιοβανόπουλο κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς θέλει ο εισαγγελέας και χαρακτήρισε «ακατανόητες τις καθυστερήσεις».

Ο δικηγόρος της οικογένειας σχολιάζοντας την κλήση του πατέρα του θύματος να καταθέσει τόνισε: «Σε κάθε περίπτωση ο Γιάννης Κατσίφας δεν μπορεί να γνωρίζει γιατί δεν ήταν παρών. Τι εξηγήσεις να δώσει; Τι ξέρει αυτός ο άνθρωπος; Ποιος εισαγγελέας σκέφτηκε να πάρει από αυτόν κατάθεση; Είναι ένας ηλικιωμένος, πάμφτωχος που δεν είχε καμία σχέση με τα γεγονότα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter