«Μύλος» στη «γαλάζια» παράταξη για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ΠΑΕ

«Μύλος» στη «γαλάζια» παράταξη για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ΠΑΕ

Ο πρώην υπουργός της ΝΔ και γνωστός για τις νεοφιλελεύθερες αναφορές του, Ανδρέας Ανδριανόπουλος, «σφάζει» με το γάντι τον Λ. Αυγενάκη και την κυβέρνηση για την εμπλοκή τους στο ζήτημα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των ΠΑΕ και την επικείμενη ακύρωση των συμφωνιών με την ΕΡΤ.

«Για Υφ. Αθλητισμού» σημειώνει αρχικά στον προσωπικό του λογαριασμό του Twitter ο κ. Ανδριανόπουλος και πρόσθεσε με νόημα: «Ευχής έργον καμία ανάμιξη για τηλεοπτικές μεταδόσεις. Ζήτημα μεταξύ ΕΡΤ και των ΠΑΕ. Θέμα μεταξύ εταιριών. Ας κάνουν ό,τι τις συμφέρει. Τι δουλειά έχει το κράτος να ανακατεύεται;».

Όπως είναι εμφανές, ο κ. Ανδριανόπουλος θεωρεί ότι η ΕΡΤ πρέπει να φέρει εις πέρας χωρίς πολιτική παρέμβαση τις διαπραγματεύσεις με τις ΠΑΕ . Προφανώς και οι παρατηρήσεις του πρώην υπουργού της ΝΔ είναι εκ δια μέτρου αντίθετες με τις κυβερνητικές στοχεύσεις, αφού με την αλλαγή κυβερνητικής σκυτάλης «πάγωσαν» αυτομάτως οι συζητήσεις ΕΡΤ-ΠΑΕ για τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα, γεγονός που πολλοί συνδέουν με τις ανεπτυγμένες σχέσεις της Πειραιώς με συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό παράγοντα και (μεγαλο)εκδότη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter