«Μύλος» στη ΝΔ μετά τις δηλώσεις Ρουσόπουλου – Τα «καρφιά» και οι διαρροές

«Μύλος» στη ΝΔ μετά τις δηλώσεις Ρουσόπουλου – Τα «καρφιά» και οι διαρροές

Αναταραχή φαίνεται ότι προκάλεσαν στη «γαλάζια πολυκατοικία» οι δηλώσεις του βουλευτή και πρώην υπουργού, Θόδωρου Ρουσόπουλου ο οποίος επέλεξε να τηρήσει αποστάσεις από την υποψηφιότητα του Κώστα Αχ. Καραμανλή στις επερχόμενες εκλογές μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Ο Ρουσόπουλος είχε σημειώσει χαρακτηριστικά σε παρέμβασή του στο Open. «Δεν θα του πω εγώ τι θα κάνει. Εγώ είπα το 2009 στον Κώστα Καραμανλή ότι δεν θα κατέβω υποψήφιος», χρησιμοποιώντας το παράδειγμά του, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις στη ΝΔ, όπως φάνηκε από τα σχόλια που φέρεται να διέρρευσαν από το περιβάλλον τόσο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Διαβάστε σχετικά: «Καρφί» Ρουσόπουλου για Καραμανλή: «Δεν θα του πω τι να κάνει, εγώ το 2009 δεν κατέβηκα στις εκλογές» (Video)

Συγκεκριμένα, κύκλοι του πρώην πρωθυπουργού κατέστησαν σαφές ότι οι απόψεις του πρώην υπουργού και βουλευτή της ΝΔ, «δεν ήταν σε γνώση του Κώστα Καραμανλή και εκφράζουν τον Ρουσσόπουλο προσωπικώς».

Λίγες ώρες αργότερα, ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος επανήλθε σχολιάζοντας τις διαρροές από το περιβάλλον Καραμανλή, χαρακτηρίζοντας τις πληροφορίες περί ύπαρξης διευκρινιστικής δήλωσης ως «παράδοξες και περίεργες».

«Παρότι απολύτως παράδοξη και περίεργη η πληροφορία που θέλει το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή να διευκρινίζει ότι οι πολιτικές μου θέσεις είναι προσωπικές, είμαι υποχρεωμένος να σημειώσω το αυτονόητο: Οι απόψεις μου δεν τελούν υπό την έγκριση τρίτων. Ούτε θα μπορούσε να γίνει ποτέ αυτό», σημείωσε το βράδυ της Τετάρτης ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter