Μύλος των Ξωτικών: Πώς έγινε το ατύχημα που τραυματίστηκαν τρία παιδιά (Video)

Μύλος των Ξωτικών: Πώς έγινε το ατύχημα που τραυματίστηκαν τρία παιδιά (Video)

Παραλίγο τραγωδία να είχαμε χτες το βράδυ, παραμονή Χριστουγέννων στο Νο1 προορισμό της Ελλάδος, εκεί που καταφθάνουν χιλιάδες επισκέπτες, στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα στον Μύλο των Ξωτικών.

Τα μαγικά Χριστούγεννα και η πόλη του παραμυθιού και των ονείρων για μικρά παιδιά παραλίγο να γίνει κόλαση… και τρομακτικό παραμύθι με δυσάρεστη ιστορία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του cyclades24.gr, παιχνίδι τρενάκι εκτροχιάστηκε με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός στον Μύλο των Ξωτικών.

Συγκεκριμένα, λίγα δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι των τριών παιδιών, συγκρούστηκε με τρενάκι το οποίο βρισκόταν σταματημένο στο κοντά στο τέλος της διαδρομής που Πιθανότατα οφείλεται σε λάθος χειρισμό του υπευθύνου που ήταν στην αρμοδιότητα του το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν αρκετά άτομα να απεγκλωβίσουν τα παιδιά και να αποσοβήσουν τα χειρότερα. Όπως ήταν λογικό, στο σημείο επικράτησε ένας πανικός με τα παιδιά να ουρλιάζουν και να κλαίνε. Μάλιστα ένα παιδί έπαθε κρίση πανικού μετά το μικροατύχημα.

Πηγή: Cyclades24

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter