Μυρσίνη Ηλείας : Σε διαδήλωση οι πρόσφυγες κατά του νέου Νεοδημοκράτη διοικητή ! (Photos)

Μυρσίνη Ηλείας : Σε διαδήλωση οι πρόσφυγες κατά του νέου Νεοδημοκράτη διοικητή ! (Photos)

Εκρηκτική είναι η κατάσταση στην δομή φιλοξενίας Σύρων και άλλων προσφύγων στην Μυρσίνη του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ηλείας , εξ αιτίας της συνεχιζόμενης αυταρχικής και επιθετικής συμπεριφοράς προς τους φιλοξενούμενους πρόσφυγες, του νεοδημοκράτη νέου διοικητή Ανδρέα Κάτσενου που διόρισε αιφνιδιαστικά η κυβέρνηση, στη θέση του Σύρου γιατρού και πρώην δήμαρχου Ναμπίλ Μοράντ.

Η παρουσία του νέου διοικητή, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες από το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας , αποτελεί προτίμηση του Μάκη Βορίδη, εξακολουθεί να πυροδοτεί ένα εκρηκτικό μείγμα στην μέχρι πρότινος απόλυτα ήσυχη δομή φιλοξενίας προσφύγων στην Μυρσίνη Ηλείας, που επί σειρά ετών λειτουργούσε ως δομή- πρότυπο σε όλη την χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το σοβαρότατο επεισόδιο που προκάλεσε προ ημερών σε βάρος 27χρονου Σύρου πρόσφυγα με λευχαιμία, αρνείται πεισματικά να αφουγκραστεί τα προβλήματα των φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα, σήμερα το μεσημέρι , οι τελευταίοι να συγκεντρωθούν έξω από το γραφείο του με πανό και να εκφράσουν την έντονη διαμαρτυρία τους για την απαράδεκτη – όπως καταγγέλλουν – στάση του.

Διαβάστε σχετικά: Σοβαρό επεισόδιο στην δομή φιλοξενίας προσφύγων της Μυρσίνης Ηλείας με πρωταγωνιστή τον νεοδιορισμένο από την ΝΔ , διοικητή!

Ο νέος διοικητής της δομής στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας , δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το λεπτό ζήτημα της διαχείρισης προσφύγων καθώς ο ίδιος είναι υπηρεσιακός παράγοντας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και μάλιστα προϊστάμενος στο Τμήμα Υδάτων !

Μιλώντας στο Documentonews.gr οι πρόσφυγες της δομής ανέφεραν ότι δεν θα επιστρέψουν σε καμία περίπτωση να συνεχιστεί αυτή η συμπεριφορά σε βάρος τους από τον νέο διοικητή και υπογράμμισαν ότι είναι τουλάχιστον άδικη η αιφνιδιαστική απομάκρυνση του ομοεθνή τους επίσης Σύρου πρόσφυγα και γιατρού Ναμπιλ Μοράντ ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια που ήταν διοικητής κρατούσε ισορροπίες και έδινε λύσεις ακόμη κα στα πιο δύσκολα προβλήματα.

Διαβάστε επίσης:

ΕΔΕ σε δασκάλα για αντιπολεμική παράσταση

Δολοφονία Πολωνού καθηγητή: Στη φυλακή ο δράστης και τρεις συνεργοί

Καταγγελία ΠΑΣΟΚ: Κόβουν το εφάπαξ των στρατιωτικών με τροπολογία-έκπληξη

Άμεση εισαγγελική παρέμβαση για τα κληροδοτήματα μετά τις δηλώσεις Τζανακούλη ζητά ο Κόκκαλης

Ετικέτες

Documento Newsletter