Μύρων Μιχαηλίδης: Παραδίδω υπερήφανος την Λυρική

Μύρων Μιχαηλίδης: Παραδίδω υπερήφανος την Λυρική

Ο απερχόμενος καλλιτεχνικός διευθυντή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΣ) Μύρων Μιχαηλίδης, σε δήλωσή του, καλωσορίζει τον Γιώργο Κουμεντάκη και αναφέρει πως σε επικείμενη συνέντευξη Τύπου θα παρουσιαστεί αναλυτικά ο απολογισμός των τελευταίων χρόνων.

Η δήλωση του κ. Μιχαηλίδη

Έπειτα από έξι χρόνια στο τιμόνι της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, καλωσορίζω σήμερα τον επί μακρό διάστημα στενό συνεργάτη μου και διακεκριμένο συνθέτη, Γιώργο Κουμεντάκη. Παραδίδω υπερήφανος τον ιστορικό Οργανισμό σε μία στιγμή έντονης εξωστρέφειας, ανάπτυξης και υψηλών καλλιτεχνικών, διοικητικών και οικονομικών επιτευγμάτων, με εσωτερική και διεθνή αναγνώριση.

Η κρισιμότητα της στιγμής της μετάβασης της ΕΛΣ στο νέο της σπίτι την βρίσκει έτοιμη, ακμαία και δυνατή. Αυτονόητο καθήκον μου είναι να βρίσκομαι πάντοτε στο πλευρό του Οργανισμού που υπηρέτησα με απόλυτη αφοσίωση, αγάπη και πάθος.

Ευχαριστώ από καρδιάς το διοικητικό συμβούλιο, τους συνεργάτες μου, όλους τους εργαζομένους, όλους όσους στήριξαν το έργο μου και, κυρίως, το μεγάλο κοινό της Λυρικής μας! Σε επικείμενη συνέντευξη Τύπου θα παρουσιαστεί αναλυτικά ο απολογισμός των τελευταίων χρόνων. Στον νέο καλλιτεχνικό διευθυντή, εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!

Μύρων Μιχαηλίδης

Καλλιτεχνικός Διευθυντής Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter