Μυστήριο με 30χρονη που εξαφανίστηκε στο Αγρίνιο – Εντοπίστηκε ημιλιπόθυμη στην Άρτα

Μυστήριο με 30χρονη που εξαφανίστηκε στο Αγρίνιο – Εντοπίστηκε ημιλιπόθυμη στην Άρτα

Μυστήριο που επιχειρεί να διαλευκάνει η αστυνομία επικρατεί γύρω από την υπόθεση της εξαφάνισης μιας 30χρονης γυναίκας από το Αγρίνιο και εν τέλει τον εντοπισμό της, μετά από ώρες, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση μέσα στο όχημα της στην Ιόνια Οδό στο ύψος του Κομποτίου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το agrinionews.gr, συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές αρχές του Αγρινίου όταν γύρω τις 21:00 χθες βράδυ ενημερώθηκαν πως αγνοείται 30χρονη που έφυγε το μεσημέρι από τη κατοικία της με όχημα προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αγωνιώντας οι οικείοι της δήλωσαν την εξαφάνιση και άρχισαν αναζητήσεις ενώ ενημερώθηκαν και όμορες αστυνομικές διευθύνσεις.

Τελικά, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα το όχημα εντοπίστηκε στην άκρη του δρόμου της Ιονίας Οδού στον κόμβο Κομποτίου Άρτας.

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Άρτας προέβησαν στον έλεγχο και εντόπισαν τη γυναίκα μέσα αλλά σε ημιλιπόθυμη κατάσταση καθώς, όπως προέκυψε, είχε καταναλώσει χάπια. Η 30χρονη μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας όπου και νοσηλεύεται ενώ η Ασφάλεια Αγρινίου ενεργεί την έρευνα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter