Μυστήριο με το Viber της Ειρήνης Λαγούδη – Άγνωστοι άλλαξαν τη φωτογραφία της

Μυστήριο με το Viber της Ειρήνης Λαγούδη – Άγνωστοι άλλαξαν τη φωτογραφία της

Νέα στοιχεία αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, θέτοντας κι άλλα αναπάντητα ερωτήματα, ενώ οι δικοί της επιμένουν ότι η άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε.

Ο Βασίλης Ταουξής αποκάλυψε, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ότι κάποιοι άλλαξαν τη φωτογραφία του προφίλ της στο Viber του κινητού της, το οποίο δεν έχει καταφέρει, παρά τις έρευνες, να εντοπίσει η αστυνομία.

Όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας: «Εχθές το βράδυ με επισκέφτηκε στο γραφείο μου τρομαγμένος ο αδελφός της και μου είπε πως κάποιοι έχουν ανοίξει το Viber της Ειρήνης. Του είπα ότι πρέπει να ενημερώσουμε την Αστυνομία. Μου απάντησαν ότι κάνουν προσπάθειες σύνδεσης και ενημέρωσης. Σήμερα με ξαναπήρε τηλέφωνο (ο αδελφός της Ειρήνης) και μου είπε ότι το Viber εξακολουθεί να είναι εν λειτουργία και τις πρωινές ώρες άλλαξαν τη φωτογραφία στο προφίλ της. Αρχίζει και εδραιώνεται μέρα με τη μέρα η πεποίθηση πως κάποιος έχει το κινητό και το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν. Θεωρώ πως η έρευνα θα στραφεί προς πάσα κατεύθυνση».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter