Mυστηριώδη κλοπή καταγγέλλει η ΚΑΕ Ολυμπιακός

Mυστηριώδη κλοπή καταγγέλλει η ΚΑΕ Ολυμπιακός

Κλοπή μετρητών που πλησιάζουν σε αξία το μισό εκατομμύριο ευρώ καταγγέλθηκε από την ΚΑΕ Ολυμπιακός στις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από τους «ερυθρόλευκους», τα χρήματα έκαναν φτερά από τα γραφεία της ΚΑΕ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας μέσα στο Σαββατοκύριακο χωρίς να προκύπτει το παραμικρό ίχνος διάρρηξης ή κλοπής άλλων αντικειμένων.

Η έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης ήδη ξεκίνησε. Δεν έχει διευκρινιστεί ο λόγος για τον οποίο φυλάσσονταν τόσα μετρητά στα γραφεία της ομάδας.

Το μυστηριώδες περιστατικό έρχεται σε συνέχεια του σήριαλ που ξέσπασε τις τελευταίες ημέρες με το χρέος 430.000 ευρώ (προ φόρων και προσαυξήσεων) που φέρεται να οφείλει ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ για τη χρήση του Σταδίου την περίοδο 2018-9.

Η διοίκηση της ΚΑΕ ισχυρίζεται ότι το ποσό ισοσκελίζεται από έργα τα οποία είχαν συμφωνηθεί αλλά ουδέποτε ξεκίνησαν από την πρώην διοίκηση του ΣΕΦ και μάλιστα απειλεί με προσφυγή στη δικαιοσύνη για διαφυγόντα έσοδα. Για το θέμα ενημερώθηκε από εκπροσώπους του Ολυμπιακού και η πολιτική ηγεσία.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter