Μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση προσφύγων στα Αντικύθηρα

Μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση προσφύγων στα Αντικύθηρα

Μυστήριο καλύπτει την άφιξη 35 προσφύγων και μεταναστών στα Αντικύθηρα το βράδυ της Κυριακής και την επιβίβασή τους σε σκάφος του Λιμενικού μετά το μεσημέρι της Δευτέρας, άγνωστο για πού.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το kythera.news το βράδυ της Κυριακής 4 Ιουλίου δυνάμεις του λιμενικού βρέθηκαν στο νησί με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη των προσφύγων και των μεταναστών, οι οποίοι αφού έφτασαν με βάρκα από την Τουρκία στην περιοχή Σταυρωτό, στις ανατολικές ακτές του νησιού, διασκορπίστηκαν.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ίδιο μέσο, το μεσημέρι της Δευτέρας, οι 35 άνθρωποι επιβιβάστηκαν σε σκάφος του λιμενικού και από τότε έχουν χαθεί τα ίχνη τους, καθώς μέχρι σήμερα, κανείς από τις αρμόδιες αρχές δεν απαντά.

Το kythera.news απευθύνθηκε στο Λιμεναρχείο Νεάπολης Βοιών, στο Λιμενικό Φυλάκιο Διακοφτίου Κυθήρων αλλά και στο γραφείο Τύπου του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος, χωρίς να λάβει κάποια απάντηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ούτε ο δήμαρχος Κυθήρων απάντησε εάν γνωρίζει κάτι σχετικό με την υπόθεση.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter