Μυστήριο με τον ξαφνικό θάνατο του 23χρονου φοιτητή στη Σίφνο – Σήμερα τα αποτελέσματα της νεκροψίας

Μυστήριο με τον ξαφνικό θάνατο του 23χρονου φοιτητή στη Σίφνο – Σήμερα τα αποτελέσματα της νεκροψίας

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του 23χρονου Λαμιώτη φοιτητή ο οποίος πέθανε ξαφνικά ενώ βρισκόταν διακοπές με τους φίλους του στη Σίφνο έχει «παγώσει» την πόλη.

Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα που παραμένουν με την ιατροδικαστική εξέταση να αναμένεται να δώσει φως στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται πως ο 23χρονος Θανάσης από τη Λαμία, βρισκόταν για διακοπές με φίλους του στη Σίφνο όταν ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία, έκανε εμετό και έχασε τις αισθήσεις του ενώ ήταν με τους φίλους του στην παραλία. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο που μετέφερε τον 23χρονο Θανάση στο κέντρο υγείας του νησιού. Όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον βοηθήσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος νεαρός λίγες ώρες πριν το θάνατό του είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.

Ο καρδιολόγος της οικογένειας και φίλος τους Παναγιώτης Ιακωβίδης δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha πως «ο νεαρός δεν είχε κάποιο βαρύ ή γνωστό σοβαρό πρόβλημα υγείας. Είναι σοκαριστική η απώλεια, σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πάντα ή σχεδόν πάντα καρδιολογική η αιτία και αν ήταν και θετικός στον κορονοϊό προφανώς θα πρέπει να εξεταστεί και αυτό το ενδεχόμενο. Πρέπει να γίνει και με την προβλεπόμενη διαδικασία διότι υπάρχουν και τα θέματα κορονοϊού. Είναι μια πολύ δύσκολη διερεύνηση και υπεύθυνη».

Η σορός του 23χρονου έφτασε αργά το απόγευμα της Τετάρτης στο λιμάνι του Πειραιά και το πρωί θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή.

Η κηδεία του σύμφωνα με το Lamiareport.gr, έχει προγραμματιστεί για σήμερα Πέμπτη στις 6 το απόγευμα στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, στην πλατεία Ελευθερίας.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter