Μυστήριο με τους πυροβολισμούς στην Πανόρμου – Τι εξετάζουν οι Αρχές (Video)

Μυστήριο με τους πυροβολισμούς στην Πανόρμου – Τι εξετάζουν οι Αρχές (Video)

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή της Πανόρμου, όταν δόθηκε σήμα για πυροβολισμούς έξω από το 16ο Λύκειο Αθηνών, οι οποίοι προκάλεσαν τον τραυματισμό δύο ατόμων, ενός 32χρονου άνδρα και μίας 20χρονης κοπέλας.

Πρόκειται για μία υπόθεση η οποία καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου. Αρχικά, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν εντοπίστηκαν κάλυκες στο σημείο όπου τραυματίστηκαν τα δύο άτομα που νοσηλεύονται στον Ερυθρό Σταυρό, δίχως να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

Η αστυνομία εξετάζει το σενάριο του τραυματισμού από «αδέσποτες» σφαίρες, ωστόσο εξετάζουν και το παρελθόν του 32χρονου ο οποίος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για ποινική υπόθεση, σε αντίθεση με την 20χρονη που δεν έχει απασχολήσει ποτέ την αστυνομία.

Παράλληλα, η 20χρονη φέρεται να έχει δηλώσει στις αρχές ότι δεν γνωρίζει τον 32χρονο ο οποίος τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς.

Η αστυνομία εξετάζει υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής ενώ συλλέγει μαρτυρίες με στόχο να συγκεντρώσει στοιχεία σχετικά με το περιστατικό, αναζητώντας τον δράστη ή τους δράστες αλλά και τα αίτια που οδήγησαν στο περιστατικό.

Διαβάστε επίσης: Πανόρμου: Πυροβολισμοί έξω από το 16ο Λύκειο Αθηνών – Δύο ελαφρά τραυματίες (Video)

Δ
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter