Μυτιλήνη: Αδέσποτα δάγκωσαν 7χρονη στο Χριστουγεννιάτικο χωριό

Μυτιλήνη: Αδέσποτα δάγκωσαν 7χρονη στο Χριστουγεννιάτικο χωριό

Σε εφιάλτη μετατράπηκε η επίσκεψη στο Χριστουγεννίατικο Χωριό στην Πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη για μια μικρούλα και την οικογένειά της.

Σύμφωνα με την καταγγελία των γονιών αυτών στο χώρο της Πλατείας βρίσκονταν τρία αδέσποτα σκυλιά.

Όταν η 7χρονη κόρη τους μπήκε μέσα στη φάτνη που βρίσκεται εκεί, το ένα σκυλί επιτέθηκε στο παιδί τους και αφού το έριξε κάτω, άρχισε να το δαγκώνει σε όλο του το σώμα.

Τρομοκρατημένοι οι δύο γονείς είδαν και έπαθαν να πάρουν την κόρη τους μέσα από την φάτνη και την μετέφεραν αμέσως στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης με σοβαρά τραύματα από τις δαγκωνιές κυρίως στα χέρια του μικρού παιδιού.

Στα επείγοντα περιστατικά όπου προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο μικρό κοριτσάκι, οι γονείς του παιδιού ενημερώθηκαν από τους γιατρούς ότι είχαν κι άλλο περιστατικό από τον ίδιο χώρο της Πλατείας Σαπφούς προφανώς από τα ίδια σκυλιά.

Οι γονείς του 7χρονου κοριτσιού επικοινώνησαν με το LesvosNews.gr προκειμένου οι γονείς που πηγαίνουν τα παιδιά τους στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» να προσέχουν, αλλά και για να ενημερωθούν οι αρμόδιοι και να πάρουν τα μέτρα τους ώστε να μην έχουμε και χειρότερα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter