Μυτιλήνη: Απεργία εργαζόμενων με Συμβάσεις Ορισμένου Χρόνου της Υπηρεσίας Ασύλου

Στην απεργία των εργαζόμενων με Συμβάσεις Ορισμένου Χρόνου της Υπηρεσίας Ασύλου, που έχει προκηρύξει για σήμερα η ΑΔΕΔΥ, συμμετέχουν οι εργαζόμενοι του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Λέσβου.

Στις 12 το μεσημέρι θα παραστούν ως ένδειξη διαμαρτυρίας στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου στη Μυτιλήνη, «διεκδικώντας την άμεση και στο εξής έγκαιρη καταβολή της μισθοδοσίας μας ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης απέναντι σε ανασφαλείς εργαζόμενους, με την "ημερομηνία λήξης" που προβλέπουν οι ορισμένου χρόνου συμβάσεις τους».

Στήριξη στη σημερινή κινητοποίηση έχει εκφράσει το Σωματείο Εργαζομένων της Υπηρεσίας Ασύλου, πραγματοποιώντας τρίωρη στάση εργασίας, ενώ και το Ελληνικό Συμβούλιο για τους πρόσφυγες έχει εκφράσει τη συμπαράστασή του.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.