Μυτιλήνη: Ναυάγιο με 7 νεκρούς μετανάστες (Video)

Μυτιλήνη: Ναυάγιο με 7 νεκρούς μετανάστες (Video)

Επτά νεκροί είναι ο απολογισμός από το ναυάγιο σκάφους που μετέφερε μετανάστες, σήμερα στις 7 το πρωί, 2,5 μίλια ανοικτά των Παμφύλων λίγο έξω από την πόλη της Μυτιλήνης.

Όπως αναφέρει το stonisi.gr σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, έχουν ανασυρθεί οι σοροί δυο παιδιών, τεσσάρων γυναικών και ενός άνδρα. Ενώ έχουν διασωθεί και 57 άτομα ανάμεσα τους πολλά παιδιά και γυναίκες, οι οποίοι μεταφέρονται στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Σκάφη του Λιμενικού και της Frontex, αλλά και ελικόπτερο τύπου super puma επιχειρούν στην περιοχή.

Όλα ξεκίνησαν όταν η πλαστική βάρκα στην οποία επέβαιναν οι Αφρικανοί στο σύνολο τους που είχαν ξεκινήσει από τις απέναντι ακτές περίπου στις 2 μετά τα μεσάνυχτα, ανατράπηκε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Πάντως όπως έγινε γνωστό δεν υπάρχουν μαρτυρίες για άλλους επιβαίνοντες που αγνοούνται. Ας σημειωθεί ότι στην περιοχή του ναυαγίου επικρατούσαν συνθήκες καλοκαιρίας.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας

Στο μεταξύ το δεύτερο μέρος της τραγωδίας γράφεται στον περίκλειστο χώρο του λιμανιού της Μυτιλήνης που το σκάφος του Λιμενικού Σώματος μετέφερε τους διασωθέντες. Βρεγμένοι και μόνο με τα ρούχα που φοράνε, σε κατάσταση πραγματικού σοκ οι διασωθέντες φτάνουν στο νησί με κραυγές απόγνωσης. Ενώ από συγγενείς των πνιγμένων διαδραματίζονται πραγματικές σκηνές ανείπωτου πόνου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter