Μυτιλήνη: Αναβλήθηκε η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία της Ερατούς – «Ήρθες δολοφόνε, να σαπίσεις ρε»

Μυτιλήνη: Αναβλήθηκε η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία της Ερατούς – «Ήρθες δολοφόνε, να σαπίσεις ρε»
Φωτογραφία: Stonisi.gr

Στιγμές έντασης σημειώθηκαν το πρωί της Δευτέρας έξω από τα δικαστήρια της Μυτιλήνης κατά την μεταγωγή του δολοφονου της 24χρονης Ερατούς. Η δίκη αναβλήθηκε. Στα δικαστήρια τον δολοφόνο περίμεναν οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας και του επιτέθηκαν φραστικά λέγοντας: «Ήρθες δολοφόνε, αυτοκτόνα ρε. Να σαπίσεις ρε».

Υπενθυμίζεται πως τον Μάιο του 2019 στη Μυτιλήνη, η 24χρονη Ερατώ Μανωλακέλλη δολοφονείται με καραμπίνα από τον εν διαστάσει σύζυγό της ενώ στο διπλανό δωμάτιο βρισκόταν η δύο ετών κόρη τους.

Διαβάστε επίσης: Αρχίζει η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τη γυναικοκτονία της Ερατούς

Ο δράστης στη δίκη στον πρώτο βαθμό η οποία κράτησε περίπου 8 ώρες καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ο ίδιος αιτήθηκε τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου και της «εν βρασμώ» ψυχικής κατάστασης, ωστόσο το δικαστήριο δεν του τα αναγνώρισε.

Ο 25χρονος τότε δράστης αρνούνταν να δεχτεί την απόφαση του θύματος να πάρουν διαζύγιο και μπήκε στο σπίτι της από τη μπαλκονόπορτα, αφού την χτύπησε, την έβαλε να ξαπλώσει στο κρεβάτι και την πυροβόλησε. Η Ερατώ την ώρα εκείνη μιλούσε με έναν φίλο της στο τηλέφωνο,ο οποίος ήταν και αυτός που ειδοποίησε την αστυνομία αλλά έπαιξε και καθοριστικό ρόλο στην πρωτόδικη διαδικασία αφού ως αυτήκοος μάρτυρας, η κατάθεσή του ήταν κομβικής σημασίας.

Φωτογραφία/Βίντεο: Stonisi.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter