Μυτιλήνη: «Επώνυμο» κορονοπάρτι και η αστυνομία κοιμόταν! (Video)

Πηγή: Video

Γνωστός ποδοσφαιριστής μεγάλης ΠΑΕ της Αθήνας διοργάνωσε πολύωρο πάρτι σε σπίτι στο κόλπο της Γέρας στη Μυτιλήνη με δεκάδες καλεσμένους, ηχοσυστήματα και φωτοβολίδες την ώρα που έκοβε την πολυόροφη τούρτα γενεθλίων του και η Αστυνομία…. κοιμόταν!

Ένα «επώνυμο» πάρτι σε περιοχή έξω από την πόλη της Μυτιλήνης στον κόλπο της Γέρας που τέλειωσε σήμερα τα χαράματα, έρχεται να αποδείξει ότι κάποιοι σε αυτόν τον τόπο μυαλό δεν βάζουν. Και δυστυχώς ουσιαστική αστυνόμευση για την αντιμετώπιση του κορονοϊού δεν υπάρχει.

Την ίδια ώρα ο δοκιμαζόμενος κοντά ενάμιση χρόνο τώρα κλάδος των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος δεν δικαιούται να έχει ούτε… κλασική μουσική. Η Αστυνομία ασχολείται με τις τέντες των μαγαζιών της Επάνω Σκάλας. Και ο Χαρδαλιάς στέλνει μηνύματα μιλώντας για μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού στη Λέσβο!

Το πάρτι του επώνυμου ποδοσφαιριστή σε ΠΑΕ της Α Εθνικής άρχισε νωρίς χθες το απόγευμα σε παραθαλάσσιο σπίτι στον κόλπο της Γέρας έξω από την πόλη της Μυτιλήνης. Περιλάμβανε κυριολεκτικά ό,τι…. απαγορεύεται. Πολλές δεκάδες καλεσμένους που έφαγαν και ήπιαν και χόρεψαν υπό τους ήχους ηχοσυστημάτων που ακούγονταν στην άλλη πλευρά του κόλπου της Γέρας. Ενώ ήταν τέτοιο το θράσος των διοργανωτών που την ώρα που ο οικοδεσπότης ποδοσφαιριστής έκοβε την πολυώροφη τούρτα των γενεθλίων του έγινε η νύχτα μέρα από τα βεγγαλικά που ρίχτηκαν.

Βεγγαλικά που ήταν ορατά από παντού πλην όμως της Αστυνομίας που για μια ακόμα φορά δεν είδε, δεν άκουσε και δεν έμαθε τίποτα.Χαρακτηριστικό του θράσους των διοργανωτών ήταν τα πολλά βίντεο που ανέβηκαν στο Facebook.

Πηγή: stonisi.gr