Ν. Ηλιόπουλος: Η αντίδραση πολιτών και φορέων απέτρεψε την έξωση στα Άνω Πετράλωνα – Να υπερασπιστούμε το δικαίωμα στη στέγη (Video)

Ν. Ηλιόπουλος: Η αντίδραση πολιτών και φορέων απέτρεψε την έξωση στα Άνω Πετράλωνα – Να υπερασπιστούμε το δικαίωμα στη στέγη (Video)

Η άμεση αντίδραση πολιτών και φορέων απέτρεψε προς το παρόν την έξωση απ’ το σπίτι τους μιας ανάπηρης μητέρας και του παιδιού της στα Άνω Πετράλωνα.

Εκεί βρέθηκε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στη μονογονεϊκή κατοικία και την αντίθεση του κόμματος του στο νομοθετικό πλαίσιο που έχει φέρει η Νέα Δημοκρατία για την πρώτη κατοικία.

«Σήμερα μια μονογονεϊκή κατοικία στα Άνω Πετράλωνα κινδύνεψε να βρεθεί στον δρόμο. Ήρθαν αστυνομικές δυνάμεις και ξεκίνησε η διαδικασία της έξωσης. Ευτυχώς κινητοποιήθηκε η γειτονιά και η διαδικασία ακυρώθηκε» σημείωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος και συμπλήρωσε: «Το σημερινό πλαίσιο που έφερε η κυβέρνηση της ΝΔ θα πετάξει χιλιάδες ανθρώπους στον δρόμο. Πρέπει να ακυρώσουμε το πλαίσιο αυτό και να υπερασπιστούμε το δικαίωμα στη στέγη ».

Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα της Παρασκευής η νέα ιδιοκτήτρια του σπιτιού, που το απέκτησε σε πλειστηριασμό, επιχείρησε να πετάξει έξω την οικογένεια με τη συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter