Ν. Ηλιόπουλος: Σε πανικό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μετά την παραίτηση του Σεμπάστιαν Κουρτς

Ν. Ηλιόπουλος: Σε πανικό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μετά την παραίτηση του Σεμπάστιαν Κουρτς

Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στο σχόλιο του Αλ. Τσίπρα για την αντιγραφή μεθόδων Μητσοτάκη από τον εξαναγκασθέντα σε παραίτηση, πρώην Καγκελάριο της Αυστρίας κ. Κουρτς, μαρτυρά πολύ μεγάλο πανικό. Αυτό αναφερει σε ανακοίνωση του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Νάσος Ηλιόπουλος, απαντώντας στον εκπρόσωπο της ΝΔ Γ. Οικονόμου.

Ολόκληρη η δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου, έχει ως εξής:

Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στο σχόλιο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την αντιγραφή μεθόδων Μητσοτάκη από τον εξαναγκασθέντα σε παραίτηση, πρώην Καγκελάριο της Αυστρίας κ. Κουρτς, μαρτυρά πολύ μεγάλο πανικό.
Και να φανταστείτε είμαστε ακόμη στην αρχή.
Τα καλύτερα έπονται …

Ο Γ. Οικονόμου είχε δηλώσει τα εξής:

«Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να αναφέρεται στην Ελλάδα ως «μικρή». Υποτιμά την πατρίδα, προσπαθώντας απεγνωσμένα να τη φέρει στα δικά του, μικρά πολιτικά μέτρα. Όσον αφορά στα περί «στημένων» δημοσκοπήσεων για να φρεσκάρει τη μνήμη του, ας συμβουλευτεί τους «δημοσιογραφικούς» του βραχιονες και μετά τα εκλογικά αποτελέσματα. Κατά τα αλλά το μόνο αντίστοιχο χειραγώγησης που έχει εμφανιστεί στην Ελλάδα είναι μια υπόθεση με βοσκοτόπια και υπόγειες διαδρομές ποσού 3 εκατομμυρίων ευρώ για το στήσιμο -εκτός και εντός εισαγωγικών- καναλιών και εφημερίδων».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter