Ν. Κακλαμάνης: Με ενδιαφέρει να έχουμε ρεύμα, όχι αν πληρώσουμε με ρούβλια (Video)

Ν. Κακλαμάνης: Με ενδιαφέρει να έχουμε ρεύμα, όχι αν πληρώσουμε με ρούβλια (Video)

Ένα βήμα πιο μπροστά από τη Νέα Δημοκρατία ο Νικήτας Κακλαμάνης, είπε τις αλήθειες που η κυβέρνηση φοβάται να αντιμετωπίσει.

Ειδικότερα, ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας στο Kontra News 10 και τον Γιώργο Μελλιγώνη παραδέχτηκε πως αυτό που έχει σημασία αυτή τη στιγμή είναι η χώρα να έχει ενεργειακή επάρκεια για να στηρίξει τον τουρισμό που αποτελεί, όπως επισήμανε «τη βαριά βιομηχανία της χώρας». Το αν θα  αναγκαστεί η κυβέρνηση να πληρώσει σε ρούβλια ή άλλο νόμισμα είναι κάτι που δεν τον ενδιαφέρει όπως διευκρίνησε.

Από τον λόγο του δεν έλειψαν και οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί για την Ε.Ε. την οποία λίγο πολύ κατονόμασε ως μεσάζοντα και «μεταπράτη» του Τζο Μπάιντεν που επέβαλε του όρους των τιμών, πούλησε το δικό του υγροποιημένο φυσικό αέριο χωρίς καν να διαπραγματευτεί την τιμή και σηκώθηκε κι έφυγε αφήνοντας την Ευρώπη έρμαιο της Αμερικής.

Το καλύτερο, όμως, το άφησε για το τέλος που έθεσε προς αμφισβήτηση τις αποφάσεις της Ε.Ε. εναντίον της Ρωσίας και τις πολιτικές κυρώσεις που υιοθέτησε. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Εάν η Ευρώπη δεν είχε υιοθετήσει όλες αυτές τις οικονομικές και όχι πολιτικές κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας, δεν θα ήταν πιο αξιόπιστος διαμεσολαβητής για την κατάπαυση του πολέμου στην Ουκρανία; Τώρα δεν δέχεται ούτε να μιλήσει με κανέναν από εμάς ο Πούτιν».

Αυτά να τα πει ο κ. Κακλαμάνης στον Μητσοτάκη που έστειλε όπλα στην Ουκρανία και χειροκροτούσε φασίστες στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Διαβάστε επίσης: Μέχρι και ο Νικήτας Κακλαμάνης βρίσκει υπερβολικό το μισθό του Στάσση: «Χίλια ευρώ την ημέρα είναι υπερβολικό ποσό»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter