Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Έγινε κι αυτό

Να ελεγχθεί η... μεταγραφή Νεϊμάρ ζητάει ο Νότης Μαριάς!

Αιχμές για «τζιχαντοποίηση» του ποδοσφαίρου άφησε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής ο Νότης Μαριάς, φέρνοντας ως παράδειγμα την επένδυση του Νασέρ Αλ Κελαϊφί στην Παρί Σεν Ζερμέν και τα εξωπραγματικά ποσά που ξοδεύει κάθε καλοκαίρι στο μεταγραφικό παζάρι.

Με έναν περίεργο συλλογισμό ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής προσπάθησε να περιγράψει την «αξιοποίηση όλης της διαδικασίας του ποδοσφαίρου» από τους ριζοσπάστες ισλαμιστές.

«Ένα άλλο σοβαρό θέμα έχει σχέση με την αξιοποίηση από πλευράς ριζοσπαστικού ισλαμισμού, όλης της διαδικασίας του ποδοσφαίρου» είπε εισαγωγικά και συμπλήρωσε: «Αυτή τη στιγμή ενώ η Ε.Ε. υποτίθεται ότι παίρνει μέτρα κατά του Κατάρ το οποίο είναι σφηκοφωλιά των τζιχαντιστών και τους στηρίζει, η μεγαλύτερη δήθεν επένδυση έχει γίνει από το Κατάρ στην ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν».

Μάλιστα, το πήγε κι ένα βήμα παρακάτω, ζητώντας τον έλεγχο προέλευσης των χρημάτων για τις «τεράστιες μεταγραφές» που έχει κάνει ο Αλ Κελαϊφί, όπως αυτή του Νεϊμάρ.

«Αυτές οι τεράστιες μεταγραφές ο Νεϊμάρ κλπ, είναι χρήματα τα οποία ήρθαν από το Κατάρ και θα πρέπει να ελεγχθεί η όλη παρέμβαση ενός ριζοσπαστικού ισλαμισμού μέσα στο ποδόσφαιρο» επισήμανε και εξήγησε ότι «από τη μία, στη Γαλλία υποτίθεται ότι προσπαθούν να ελέγξουν τον ριζοσπαστικό ισλαμισμό, την τρομοκρατία, έχουν πάρει σκληρά μέτρα, δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις το βράδυ και από την άλλη, οι ίδιοι ανέχονται το Κατάρ που χρηματοδοτεί την Παρί οι οποίοι είναι εγκαταστημένοι στις βόρειες συνοικίες, όπου υπάρχει έντονος ριζοσπαστικός ισλαμισμός.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.