Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

«Να γίνει ποιοτικότερη και ισχυρότερη η ελληνική ναυτιλία» οι ευχές του Π. Κουρουμπλή για το 2017

Μήνυμα προς τους ξενιτεμένους ναυτικούς με ευχές να γυρίσουν σύντομα στον τόπο τους απηύθυνε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής αισθάνεται την ανάγκη να επικοινωνήσει με όλους τους ναυτικούς, που τιμούν την Ελλάδα σε όλες τις θάλασσες του κόσμου, διαβεβαιώνοντάς τους, ότι κάτω κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που βρίσκεται η πατρίδα, προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα ζητήματα της ναυτοσύνης, εξαντλώντας όλες τις δυνατότητες», τονίζει  ο υπουργός Ναυτιλίας.

Ο υπουργός προσθέτει ότι η ναυτοσύνη και ο εφοπλισμός «θέλουμε να βρεθούν και πάλι μαζί με το κράτος στο ίδιο τραπέζι, σε ένα τραπέζι συνεννόησης, συνεργασίας και δημιουργικού αποτελέσματος».

«Μόνο έτσι πραγματικά η ελληνική ναυτιλία θα γίνει πιο ποιοτική και πιο ισχυρή» τονίζει και προσθέτει: «Θέλουμε η Ελλάδα, τα επόμενα δέκα χρόνια, με στελέχη άρτια καταρτισμένα, να καταλάβει σημαντικό μέρος από τις 150.000 θέσεις στελεχών που θα χρειαστεί η παγκόσμια ναυτιλία, όπως λένε οι αναλυτές. Καλό σας ταξίδι! Καλή επιστροφή στην πατρίδα!»

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.