Να λύσουμε μία απορία στον Στέλιο Πέτσα…

Να λύσουμε μία απορία στον Στέλιο Πέτσα…

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιχείρησε, με τη γνωστή πλέον στημένη ερώτηση από τον δημοσιογράφο του Liberal, να παραπληροφορήσει, αναφορικά με τη διαφημιστική δαπάνη που έλαβε το Documento όταν ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, στην ερώτηση του Σπ. Γκουτζάνη για τα χρήματα που έλαβαν και τα υπόλοιπα ΜΜΕ, άρχισε να μπερδεύει τα λόγια του. Εμείς είμαστε εδώ για να λύσουμε την… απορία του με μία απλή αναζήτηση στο Google.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ στο διαδίκτυο, το 2018 -επί ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή-, τα ελληνικά ΜΜΕ έλαβαν από τις τέσσερις συστημικές τράπεζες περίπου 35 εκατομμύρια ευρώ ως διαφήμιση εκ των οποίων 360.000 ευρώ πήγαν στα Μέσα του Μαυρίδη, για σάιτ ανύπαρκτης επισκεψιμότητας όταν στα ίδια ρεπορτάζ το Documento δεν μνημονεύεται καν λόγω πολύ χαμηλής δαπάνης. Υπογραμμίζεται, πως ο δημοσιογράφος που έκανε την ερώτηση στον κ. Πέτσα για το Documento εργάζεται σε ένα από τα Μέσα του κ. Μαυρίδη…

Υπενθυμίζεται πως, λίγο μετά τη στημένη ερώτηση για να προκαλέσει σύγχυση, όταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε από τον Σπύρο Γκουτζάνη, για τα ποσά που έλαβαν και άλλα ΜΜΕ από τις τράπεζες ως διαφήμιση, ο κ. Πέτσας άρχισε να μπερδεύει τα λόγια του και φυσικά δεν απάντησε.

Πάρτε μία ιδέα:

Δείτε επίσης: Αυτή τη φορά τον Πέτσα τον… κούρεψε το Documento (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter