Να μας φυλάει ο θεός γιατί η ΕΛΑΣ δεν μπορεί…

Να μας φυλάει ο θεός γιατί η ΕΛΑΣ δεν μπορεί…

Πάνε δώδεκα ημέρες τώρα που το πανελλήνιο παρακολουθεί το σίριαλ της προσπάθειας της Ελληνικής Αστυνομίας να διαλευκάνει την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι από γυναίκα σε βάρος 34χρονης ιδιωτικής υπαλλήλου.

 Εν τω μεταξύ ένας βέλγος πολίτης που ζούσε στην Ελλάδα, εικάζεται έμπορος κοκαΐνης, εκτελέστηκε την περασμένη Παρασκευή το βράδυ, με μαφιόζικο τρόπο στην είσοδο του σπιτιού του στην Βούλα.

Φυσικά δεν περιποιεί τιμή στην ΕΛΑΣ ότι οι καλύτεροι αξιωματικοί της -όπως συμπεραίνουμε από τα δημοσιεύματα- αναζητούν ποια έριξε το βιετριόλι στην 34χρονη δίχως μάλιστα αποτέλεσμα. Κάνουν ένα σωρό υποθέσεις, σκιαγραφούν την προσωπικότητα της δράστιδος αλλά δεν μπορούν να «εξιχνιάσουν το φοβερό έγκλημα». Τροφοδοτούν τα ΜΜΕ με πλήθος στοιχείων, εικασιών και σεναρίων ωσάν να παίζουν σε εκπομπή της Τατιάνας -ούτε καν της Νικολούλη- και «καταλήγουν σε συμπεράσματα του είδους ότι δεν ήταν σπασμωδική ενέργεια, αλλά είχε σημαντική οργάνωση, γνώση των κινήσεων του θύματος και είναι μία ιστορία που είναι πολύ πιο σύνθετη απ ότι αρχικά πιστευόταν». Ναι, υπάρχουν έμπειροι αστυνομικοί συντάκτες που τα αναπαράγουν…

Για την εκτέλεση του Βέλγου όμως που συνδέεται με διακίνηση ναρκωτικών, τα στοιχεία είναι πολύ λίγα, οι διαρροές με φειδώ και το ενδιαφέρον των ΜΜΕ -κρατιέται σκοπίμως;- περιορισμένο. Γιατί φυσικά δεν συγκρίνεται το ενδιαφέρον για το ποια έριξε το βιτριόλι…με μία υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών που πιθανόν εμπλέκονται διεθνή κυκλώματα και εκτελεστές.

Τι να υποθέσει κανείς: ότι η ΕΛΑΣ δεν μπορεί να διαλευκάνει την υπόθεση με το βιτριόλι; Ή ότι συντηρεί πρωτοσέλιδα, δελτία ειδήσεων και εκπομπές προφανώς για λόγους αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης; Εάν πράγματι συγκεντρώνει προσπάθειες και πόρους στην υπόθεση της 34χρονης δίχως μάλιστα να μπορεί να την διαλευκάνει, και όχι στην εκτέλεση που συνδέεται με διεθνές εμπόριο ναρκωτικών, τότε να μας φυλάει ο θεός, γιατί αυτή η Αστυνομία, του κ. Χρυσοχοίδη, δεν μπορεί…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter