Να μας συγχωρήσουν οι συνάδελφοι της ΕΦΣΥΝ αλλά…

«Πανηγυρίζουν» στην ιστοσελίδα της Εφημερίδας των Συντακτών ότι πρώτοι ανέδειξαν το θέμα με το πτυχίο του νέου διοικητή της ΕΥΠ, Παναγιώτη Κοντολέοντος αλλά δυστυχώς θα πρέπει να τους στενοχωρήσουμε…

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 6 Αυγούστου, δημοσιεύθηκε στο documentonews.gr, έρευνα του δημοσιογράφου της εφημερίδας Documento, Βαγγέλη Τριάντη, στο οποίο αναδεικνυόταν το κατά πόσον ο τίτλος σπουδών του κ. Κοντολέοντος είναι αναγνωρισμένος από το ΔΟΑΤΑΠ.

Όπως μπορείτε να δείτε ΕΔΩ αλλά και στην παρακάτω φωτογραφία το εν λόγω ρεπορτάζ δημοσιεύθηκε στο documentonews.gr στις 15:39 της 6ης Αυγούστου 2019.

Το ανάλογο θέμα που αναρτήθηκε από την ιστοσελίδα efsyn.gr - στο οποίο ουσιαστικά γράφονταν τα ίδια ακριβώς πράγματα- δημοσιεύθηκε στις 15:54 της ίδιας μέρας, δηλαδή 15 λεπτά αργότερα, όπως μπορείτε να δείτε στην ακόλουθη φωτογραφία.

Μπορεί η efsyn να ασχολήθηκε πρώτα με την τοποθέτηση Κοντολέοντα αλλά πρώτα το Documento ερεύνησε κατά πόσο το πτυχίο Κοντολέοντα έχει αναγνωριστεί από το ΔΟΑΤΑΠ.

Καλό θα ήταν λοιπόν να προσέχουμε λίγο ποια θέματα «βαφτίζουμε» ως αποκλειστικά και «δικά μας».

Όχι επειδή θέλουμε να «ευλογήσουμε τα γένια» μας αλλά επειδή πρέπει να είμαστε ακριβοδίκαιοι απέναντι σε συναδέλφους και στις δημοσιογραφικές επιτυχίες τους, όπως και να δίνουμε τα εύσημα όταν πρέπει…

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.