Να μαζέψει τα ασυμμάζευτα επιχειρεί ο Αθανασίου μετά τις αθλιότητες περί εσωτερικού εχθρού

Να μαζέψει τα ασυμμάζευτα επιχειρεί ο Αθανασίου μετά τις αθλιότητες περί εσωτερικού εχθρού

Τα ασυμμάζευτα προσπαθεί να μαζέψει με νεότερη δήλωσή του ο πρώην εισαγγελέας του ανώτατου δικαστηρίου της χώρας, πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Χαράλαμπος Αθανασίου, στο φόντο της απαράδεκτης τοποθέτησής του, όπου δεν δίστασε μεταξύ άλλων να στοχοποιήσει μουσουλμάνους βουλευτές ως πιθανούς πράκτορες της Τουρκία, αφήνοντας υπονοούμενα προδοσίας να αιωρούνται για όποιον βουλευτή ή ακόμη και πολίτη του ελληνικού κράτους που δεν είναι χριστιανός ορθόδοξος.

Υπενθυμίζεται πως στη δήλωσή του ο Χαράλαμπος Αθανασίου είπε μεταξύ άλλων: «Αν υποθέσουμε ότι ένας βουλευτής, ο οποίος έχει εντελώς διαφορετικό θρησκευτικό προσανατολισμό από τους ορθόδοξους, ας πούμε ένας Μουσουλμάνος βουλευτής της Βορείου Ελλάδας, δεν λέμε ότι υπάρχει καμία αιχμή, δίνει κάποια πληροφορία στη γείτονα χώρα, από που θα μπουν οι μετανάστες και λοιπά, γιατί δεν πρέπει να ελεχθεί;».

Διαβάστε επίσης: Κύριε Αθανασίου, μπορεί και μουσουλμάνοι πρώην βουλευτές της ΝΔ να ήταν πράκτορες της Τουρκίας; (Video)

Η δήλωση προκάλεσε την σφοδρή αντίδραση της αντιπολίτευσης, με χαρακτηριστικότερη εκείνη του μουσουλμάνου βουλευτή Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ, Ιλχάν Αχμέτ, ο οποίος δεν δίστασε να μιλήσει για «αναβίωση της θεωρίας του εσωτερικού εχθρού στο πρόσωπο ετερόδοξων και δη μουσουλμάνων βουλευτών».

Ακολουθεί η δήλωση του Χαράλαμπου Αθανασίου: 

Επειδή προέκυψαν παρερμηνείες των όσων είπα σε συνέντευξη μου, τονίζω ότι ουδέποτε αμφισβήτησα τον πατριωτισμό των συναδέλφων μου βουλευτών ανεξαρτήτως θρησκεύματος.

Τούτο δε προκύπτει από προσεκτική ανάγνωση της όλης τοποθέτησης μου. Αυτό που ανέλυσα  με σαφήνεια  ήταν η επιστημονική άποψή μου, για την άρση του απορρήτου σε θέματα προστασίας της εθνικής ασφάλειας.

Διαβάστε επίσης:

Ιλχάν Αχμέτ: Καταδικάζω τις δηλώσεις Αθανασίου που αναβιώνουν την θεωρία του εσωτερικού εχθρού

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter