«Να με φωνάζεις με τ’ όνομα σου»: Η υποψήφια για τέσσερα Όσκαρ ταινία έρχεται αποκλειστικά στη Nova!

«Να με φωνάζεις με τ’ όνομα σου»: Η υποψήφια για τέσσερα Όσκαρ ταινία έρχεται αποκλειστικά στη Nova!

Η αριστουργηματική ταινία «Να με φωνάζεις με τ’ όνομα σου», η οποία ήταν υποψήφια για τέσσερα Όσκαρ, ανάμεσα τους και για αυτό της Καλύτερης Ταινίας, κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή από το Novacinema1HD, την Τρίτη 16 Οκτωβρίου, στις 22:00!

Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Αντρε Ασιμάν, το «Να με φωνάζεις με τ’ όνομα σου» σάρωσε τις φετινές υποψηφιότητες στα φετινά κινηματογραφικά βραβεία. Αναλυτικότερα, ήταν υποψήφια για τέσσερα Όσκαρ (Καλύτερης Ταινίας, Α’ Ανδρικού Ρόλου για τον Τίμοθι Σαλαμέ, Καλύτερης Μουσικής), αποσπώντας τελικά αυτό του Καλύτερου Σεναρίου για τον Τζέιμς Άϊβορι, για τρεις Χρυσές Σφαίρες (Καλύτερης Ταινίας, Ά Ανδρικού Ρόλου για τον Τίμοθι Σαλαμέ και Β’ Ανδρικού Ρόλου για τον Άρμι Χάμερ), καθώς επίσης και για τρία βραβεία BAFTA (Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Σεναρίου και Α’ Ανδρικού Ρόλου για τον Τίμοθι Σαλαμέ).

Στη Βόρεια Ιταλία του 1983 ο 17χρονος Έλιο (Τίμοθι Σαλαμέ), γιος Αμερικανών ακαδημαϊκών, περνάει ανέμελος τις καλοκαιρινές του διακοπές. Αν και περιτριγυρισμένος από όμορφα κορίτσια, με τα οποία φλερτάρει, αρχίζει να ερωτεύεται τον Αμερικανό ακαδημαϊκό Όλιβερ (Άρμι Χάμερ), ο οποίος φιλοξενείται στο οικογενειακό αρχοντικό του.

Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των Novacinema

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter