Να ποιοι είναι οι επικίνδυνοι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»

Να ποιοι είναι οι επικίνδυνοι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»

Με  λειτουργία που παραπέμπει σε παρακρατική οργάνωση οι λεγόμενοι «Ομολογητές Θεματοφύλακες του Συντάγματος» επιχειρούν τις τελευταίες εβδομάδες να καταλύσουν κάθε έννοια Δημοκρατίας, προβαίνοντας έως και σε συλλήψεις κρατικών λειτουργών, όπως ο διευθυντής σχολείου στην Πιερία. Το documentonews.gr, αποκαλύπτει σήμερα ένα μόνο μέρος εσωτερικών εγγράφων της Οργάνωσης, της οποίας ηγείται κάποιος κύριος με το όνομα Γρηγόρης Χαραλαμπίδης. Ο Χαραλαμπίδης αρνείται, σύμφωνα με όσα είπε χθες Δευτέρα στο Mega, ότι οι προφυλακισθέντες για την αρπαγή του διευθυντή του σχολείου, είναι μέλη της δικής του οργάνωσης, η αλήθεια όμως είναι ότι η ρητορική τους είναι κοινή και θυμίζει έντονα όσα προ ετών έλεγε ο Αρτέμης Σώρρας.

Οι λεγόμενοι ομολογητές θεματοφύλακες του Συντάγματος, προτίθενται μεταξύ άλλων να εκδώσουν δικό τους νόμισμα, έχουν συγκεκριμένους κανόνες συμπεριφοράς και αρνούνται πρακτικά την ίδια τη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος κατηγορώντας τους πολιτικούς και κάθε άλλον κρατικό λειτουργό, ως προδότες του έθνους. Μάλιστα, ο επικεφαλής τους, ο εκδίδει δικαστικές αποφάσεις και απαιτεί από το κράτος να καταβάλλει αποζημιώσεις σε όσους έχουν τεθεί σε αναστολή εργασίας, ενώ έχει εκδώσει και Προεδρικό Διάταγμα. Παράλληλα, οι ομολογητές θεματοφύλακες, θεωρούν ότι η Ελλάδα δεν είναι πλέον κράτος, αλλά ανώνυμη εταιρία με δικό της Αριθμό Φορολογικού Μητρώου.

Η διαταγή πληρωμής

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί κείμενο το οποίο τιτλοφορείται ως «Διαταγή Πληρωμής» και υπογράφεται βέβαια από τον Γρηγόρη Χαραλαμπίδη. Ο ίδιος εμφανίζεται στο εν λόγω δικής του εμπνεύσεως και δημιουργίας έγγραφο, ως ο μοναδικός νόμιμος ανώτατος τριαδικός νομοθέτης εκτελεστής Α’ εθνικός δικαστής της χώρας. Ο Χαραλαμπίδης στρέφεται σύμφωνα με όσα γράφει, κατά παντός υπευθύνου για το σκάνδαλο της Πανδημίας και επίσης κατά των αποφάσεων αναστολής εργασίας άνευ αποδοχών αλλά και κατά του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους Ελλάς Α.Ε., όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Το ενδιαφέρον είναι ότι σαν ανώτατος νομοθέτης και δικαστής της χώρας όπως δηλώνει, ο Χαραλαμπίδης αποφασίζει και διατάσσει το ελληνικό κράτος, να καταβάλλει το συνολικό ποσό των μισθών που δεν καταβλήθηκαν και των μη δεδουλευμένων λόγω αναγκαστικής αναστολής εργασίας. Το συγκεκριμένο έγγραφο φέρει αριθμό απόφασης και έχει εκδοθεί από κάποιο –ανύπαρκτο ασφαλώς- μονομελές ανώτατο τριαδικό δικαστήριο του έθνους των Ελλήνων. Μάλιστα, εκτός από την υπογραφή του Χαραλαμπίδη, φέρει και σφραγίδα η οποία αναφέρει «ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», ενώ στο μέσο της εμφανίζεται ο τίτλος «ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ» ο οποίος παραπέμπει στον απατεώνα και πρόσφατα αποφυλακισθέντα Αρτέμη Σώρρα.

Μεταξύ των εγγράφων που έχει στη διάθεσή του το documentonews.gr περιλαμβάνονται και κάποια τα οποία οι επίδοξοι Θεματοφύλακες του Συντάγματος οφείλουν να υπογράψουν και ν’ αποστείλουν στον αρχηγό τους, δηλαδή στον Γρηγόρη Χαραλαμπίδη, προκειμένου να ενταχθούν στην οργάνωσή του. Τα έγγραφα αυτά καταδεικνύουν και την πολιτική ταυτότητα των συμμετεχόντων, αφού όσα καλούνται να υπογράψουν, παραπέμπουν σαφώς σε ακροδεξιές και παρακρατικές οργανώσεις. Μεταξύ άλλων οι δήθεν θεματοφύλακες υπογράφουν στο έγγραφο που αποστέλλουν στον αυτόκλητο αρχηγό τους, ότι καταγγέλλουν «την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς με τη βίαιη συνθήκη των Πρεσπών». Αυτό όμως είναι το λιγότερο. Οι ομολογητές αναφέρουν επίσης ότι αναγνωρίζουν ως μοναδική νόμιμη και συνταγματικά κατοχυρωμένη ανώτατη συγκεντρωτική εξουσία, το ανώτατο τριαδικό νομοθετικό εκτελεστικό και δικαστικό συμβούλιο του έθνους των Ελλήνων και καταγγέλλουν «τους σφετεριστές της εξουσίας οι οποίοι καταλύουν το Σύνταγμα βιαίως». Αναφέρουν δε ότι οφείλουν να εμποδίσουν με κάθε μέσο τη βίαιη κατάλυση του Συντάγματος, από κατ’ επίφαση πολιτικούς, αστυνομικούς, στρατιωτικούς, λιμενικούς, δικαστικούς, οι οποίοι δεν δικαούνται να ασκούν φυσική ή ψυχολογική βία με εκφοβισμό κατά των ομολογητών θεματοφυλάκων όταν ενεργούν κατά οποιουδήποτε προσπαθήσει να καταλύσει το Σύνταγμα με τη βία.

Η Ελλάδα σαν ανώνυμη εταιρία

Ο παραλογισμός, φτάνει μέχρι του σημείου που οι ομολογητές, μιλούν για άκυρη πράξη παράδοσης της εθνικής μας κυριαρχία στους δανειστές, γεγονός που κατά τους ίδιους στοιχειοθετεί το κακούργημα της Εσχάτης Προδοσίας. Λένε με άλλα λόγια, ότι οι εκλεγμένες κυβερνήσεις, ασχέτως βέβαια από το αν κανείς συμφωνεί ή διαφωνεί με τις πολιτικές που κατά καιρούς έχουν εφαρμόσει, είναι επίορκες επειδή υπέγραψαν μνημόνια. Οι θεματοφύλακες ισχυρίζονται μάλιστα, ότι η Ελλάδα έχει απολέσει την κρατική οντότητά της και χαρακτηρίζεται πλέον από τους διεθνείς οργανισμούς ως ΕΛΛΑΣ Α.Ε. η οποία έχει μάλιστα και ΑΦΜ με αριθμό 0000931106. Τα παραπάνω γεγονότα, καθιστούν κατά τους θεματοφύλακες, τους πολιτικούς, αλλά επίσης την αστυνομία, τη δικαιοσύνη και όλους τους κρατικούς λειτουργούς έκπτωτους με αποτέλεσμα να μην έχουν το δικαίωμα σύστασης σε Σώμα. Στη λογική αυτή, λένε οι ομολογητές, όλοι οι παραπάνω είναι ανίσχυροι ενώπιον του Αρχηγείου του Σώματος Θεματοφυλακής και δεν μπορούν ούτε να συλλάβουν, ούτε να επιβάλλουν φόρους, ούτε να δικάσουν.

Ο δωδεκάλογος συμπεριφοράς

Φυσικά, οι «θεματοφύλακες», δεν θα μπορούσαν να μην έχουν και δωδεκάλογο συμπεριφοράς. Σύμφωνα λοιπόν με έγγραφο που φέρει τίτλο «δωδεκάλογος συμπεριφοράς των ομολογητών θεματοφυλάκων του άρθρου 120 του συντάγματος», οι θεματοφύλακες πρέπει να ακολουθούν συγκεκριμένους κανόνες, όπως αυτοί ορίζονται «εκ του αρχηγείου του σώματος θεματοφυλακής του συντάγματος του έθνους των Ελλήνων» και υπογράφονται από τον «αρχηγό», Γρηγόριο Χαρλαμπίδη. Σύμφωνα με το δωδεκάλογο που καλούνται να υπογράψουν όσοι επιθυμούν να καταστούν θεματοφύλακες, «όλοι οι ομολογητές θεματοφύλακες του άρθρου 120 του συντάγματος είναι προϊστάμενοι και επιθεωρητές και οι επιμέρους αρμοδιότητες και αποστολές τους προσδιορίζονται από το ανώτατο νομοθετικό εκτελεστικό δικαστικό συμβούλιο του έθνους των Ελλήνων». Παράλληλα, υπάρχει και αυστηρή ιεραρχία, αφού «ο θεματοφύλακας πρέπει να αναγνωρίζει, να σέβεται και να υπακούει στους ανωτέρους του και να εκτελεί με προθυμία χωρίς να δυσανασχετεί στις εντολές τους, που αναφέρονται στους επόμενους κανόνες». Ο θεματοφύλακας επίσης «πρέπει να συμπεριφέρεται κόσμια σε όλες τις επαφές και τις κοινωνικές του εκδηλώσεις, για να είναι παράδειγμα προς μίμηση και όχι προς αποφυγή για την κοινωνία».

 

Δεν είναι όμως οι μοναδικοί κανόνες, αφού μεταξύ άλλων ο θεματοφύλακας «οφείλει να μην  βγαίνει για συνέντευξη στα ΜΜΕ και να μην κάνει δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έχουν σχέση με τα θέματα του σώματος θεματοφυλακής, χωρίς να έχει ενημερώσει προηγουμένως το αρχηγείο του σώματος θεματοφυλακής του συντάγματος του έθνους των ελλήνων τον Αρχηγό κ. Γρηγόριο Χαραλαμπίδη για το αντικείμενο της συνέντευξης ή χωρίς να πάρει έγκριση για την δημοσίευση». Ο θεματοφύλακας οφείλει επίσης «να μην ανήκει σε πολιτικό κόμμα, κίνημα, ανθελληνική και αντιχριστιανική οργάνωση, να μην υποκινείται ούτε να εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα παρά μόνο του συντάγματος και του κυρίαρχου ελληνικού έθνους». Υπάρχει όμως και συνέχεια: ο θεματοφύλακας θα πρέπει «να μην απαντάει αμέσως σε δύσκολες ερωτήσεις και να επιφυλάσσεται να απαντήσει, για να συζητήσει προηγουμένως κάποια σοβαρά θέματα με τον κ. Γρηγόριο Χαραλαμπίδη, τον πρόεδρο του ανώτατου νομοθετικού, εκτελεστικού και δικαστικού συμβουλίου του έθνους των Ελλήνων και Αρχηγό του σώματος θεματοφυλακής του συντάγματος του έθνους των Ελλήνων, για να πάρει τις οδηγίες του, εκτός κι αν κρίνει ο Αρχηγός, ότι πρέπει να το συζητήσει με το συμβούλιο του σώματος θεματοφυλακής του συντάγματος».

Ενδεικτικό είναι επίσης ότι «όποιος θεματοφύλακας εμπλέκεται ως κατηγορούμενος σε δικαστική διαμάχη, πρέπει να ενημερώνει πρώτα το αρχηγείο του σώματος και με το συνοδευτικό έγγραφο της έκθεσης επίδοσης να επιδίδει τα σχετικά βουλεύματα του Προέδρου του ανώτατου δικαστικού συμβουλίου του έθνους των Ελλήνων –λίγες ημέρες πριν την δικάσιμο- στην γραμματεία του δικαστηρίου, για να μην επιτραπεί η εκδίκαση της υπόθεσής του, από τους έκπτωτους αναξιόπιστους και επίορκους δικαστές. Όταν απαλλάσσεται με τα βουλεύματα, από το αξιόποινο αδίκημα που έχει διαπράξει και εξ’ αυτού έχει εμπλακεί σε δικαστική διαμάχη και πρόκειται να τιμωρηθεί, αυτό δεν σημαίνει ότι αθωώθηκε, αλλά ότι του δίδεται κάποια αναβολή για να εκδικαστεί η υπόθεσή του αργότερα από το ανώτατο δικαστικό συμβούλιο του έθνους των Ελλήνων. Εκτός κι αν αυτό κρίνει ότι πρέπει να εκδικασθεί η υπόθεσή του άμεσα».

Το προεδρικό διάταγμα και η έκδοση νομίσματος

Υπάρχει όμως και προεδρικό διάταγμα. Σε έγγραφο που φέρει τίτλο «προεδρικό διάταγμα 001/19-10-2020», γίνεται αναφορά σε «κήρυξη επίταξης» του Ιδρύματος Εκτύπωσης Τραπεζογραμματίων και Αξιών (Ι.Ε.Τ.Α.). μεταξύ των όσων αναφέρονται στο… προεδρικό διάταγμα, ο ανώτατος τριαδικός νομοθέτης εκτελεστής δικαστής του έθνους των Ελλήνων θεματοφύλαξ του συντάγματος», διατάσσει την προσωρινή επίταξη του ιδρύματος ΙΕΤΑ, «διά την υλοποίηση της νομισματικής και δημοσιονομικής μεταρρύθμισης απαιτείται η έκδοση του νομίσματος ΕΡΓΟΝ ανεξάντλητης αυτοχρηματοδότησης».

Σκοπός της «έκδοσης του υπερνομίσματος ΕΡΓΟΝ είναι μεταξύ άλλων «η αποκατάσταση του κράτους δικαίου, η υπερκάλυψη των ανωτέρω αναγκών και κατά κύριο λόγο η ύψιστου βαθμού αμυντική θωράκιση της χώρας», καθώς και «η εφαρμογή της νομισματικής και δημοσιονομικής μεταρρύθμισης ΕΡΓΟΝ για το οριστικό ΤΕΛΟΣ της οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης και κατ’ επέκταση η συνολική κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, καθώς και των δημοσίων έργων με αποτέλεσμα την άριστη ποιότητα λειτουργίας του κράτους και την αλλαγή της φιλοσοφίας της οικονομίας».

Στο επίμαχο έγγραφο, το οποίο «επέχει ταυτόχρονα θέση νόμου κυβερνητικής απόφασης και προεδρικού διατάγματος», αναφέρεται επίσης μεταξύ άλλων ότι σκοπός της έκδοσης του υπερνομίσματος, είναι «η εξαφάνιση της ανεργίας, της φοροδιαφυγής, της διαπλοκής, της διαφθοράς, του εγκλήματος, της νοθείας, της κεφαλαιοκρατίας, του δημογραφικού, της μετανάστευσης, της φτώχιας, του εξωτερικού δανεισμού, με αποτέλεσμα την πτώση του τιμαρίθμου στο -90% και πλέον», η «εξάλειψη σχεδόν όλων των αδικημάτων του αστικού και ποινικού κώδικα», η «κατάργηση του ανταγωνισμού και της έννοιας του ΧΡΕΟΥΣ, της κερδοσκοπίας, καθώς και του άγχους της επιβίωσης, με την επίτευξη αυτάρκειας και αφθονίας», η «απαλλαγή της χώρας από τα μνημόνια και τους ξένους επενδυτές» και η «επιστροφή όλων των ελλήνων νέων και παλαιών μεταναστών».

 

 

Διαβάστε επίσης

«Θεματοφύλακες του Συντάγματος»: Και με υπουργείο… Θεραπείας στην Αράχωβα (Video)

Αράχωβα: Λουκέτο της Αστυνομίας στο μαγαζί των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος»

Θεσσαλονίκη: Στον Εισαγγελέα οι αυτοαποκαλούμενοι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»

Απίστευτο: Σκότωσε τη γυναίκα του και έγινε…. αντεμβολιαστής και «θεματοφύλακας του Συντάγματος»

«Θεματοφύλακες του Συντάγματος»: Εισαγγελική παρέμβαση και έρευνα για το αν είναι εγκληματική οργάνωση

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter