«Να σε κάψω Γιάννη να σ’ αλείψω μέλι» η Ντόρα για το συλλαλητήριο – Γιατί δεν θα πάει

«Να σε κάψω Γιάννη να σ’ αλείψω μέλι» η Ντόρα για το συλλαλητήριο – Γιατί δεν θα πάει

Δεν καταδικάζει, αλλά δε θα πάει κιόλας. Η Ντόρα Μπακογιάννη, τονίζοντας την προσπάθειά της για την συμφωνία του Βουκουρεστίου, την ίδια που προσπαθεί να ξεχάσει ο αδελφός της και πρόεδρος της ΝΔ, εξηγεί γιατί δεν γίνεται πολιτική μέσω συλλαλητηρίων αδειάζοντας τους εμπνευστές και όσους το υποστηρίζουν. 

Σε συνέντευξη που έδωσε στα Παραπολιτικά η κυρία Μπακογιάνη πολιτικάντικα λέει το αυτονόητο για την δυνατότητα των Ελλήνων να διαμαρτύρονται: Θεωρώ αυτονόητο το δικαίωμα του ελληνικού λαού να διαδηλώσει και να πει την άποψή του. Θεωρώ ότι η μεγαλύτερη πράξη ακραίας αντιδημοκρατικότητας για να μη πω φασιστοειδούς νοοτροπίας είναι αυτή η οποία ονομάζει τον οποιοδήποτε διαφωνεί μαζί μου φασίστα. Δεν είναι ακραίοι οι άνθρωποι που θα μαζευτούν, δεν είναι εθνικιστές, δεν είναι φασίστες είναι Έλληνες οι οποίοι έχουν την ευαισθησία και θέλουν να πουν με τη φωνή τους στην κυβέρνηση ότι διαφωνούν με αυτό το οποίο κάνει. Είναι αυτονόητο δικαίωμά τους.

Πολιτικά πάντως, στην ίδια συνέντευξη, αποδοκιμάζει με διπλωματικό τρόπο το συλλαλητήριο εξηγώντας γιατί δε θα συμμετάσχει: 

Έχω διαχειριστεί την ελληνική εξωτερική πολιτική προσωπικών, είναι διαφορετική η θέση μου από τη θέση του κ. Σταμάτη. Ένας άνθρωπος που έχει διαχειριστεί την ελληνική εξωτερική πολιτική θεωρεί ότι η εξωτερική πολιτική ασκείται με τις δυνατότητες τις οποίες του δίνει το διεθνές δίκαιο και το υπουργείο Εξωτερικών του οποίου προΐσταται για αυτό έδωσα τον αγώνα μου να γίνει το Βουκουρέστι άρα δεν ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που θεωρούν ότι διά της παρουσίας τους στο συλλαλητήριο θα επηρεάσουν τα πράγματα αλλά δια της διπλωματικής τους μάχης την οποία έδωσα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter