«Να συλληφθούν οι δράστες που κακοποίησαν τον Όλιβερ»: Πορεία διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα (Photos)

«Να συλληφθούν οι δράστες που κακοποίησαν τον Όλιβερ»: Πορεία διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα (Photos)
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ζωοφιλικών οργανώσεων στην πλατεία Συντάγματος, με αφορμή την άγρια κακοποίηση του χάσκι ΌΛιβερ στην Αράχωβα, Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 (EUROKINISSI)

Ιδιαίτερα μαζική ήταν η συμμετοχή του κόσμου στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε στο Σύνταγμα την Κυριακή σχετικά με την υπόθεση της άγριας κακοποίησης του σκύλου στην Αράχωβα.

Οι παρευρισκόμενοι ζητούν να αποδοχθεί δικαιοσύνη, φώναζαν συνθήματα και κρατούσαν πανό και πλακάτ με τις φωτογραφίες του χάσκι.

Πολλοί από τους συμμετέχοντες στην πορεία έφεραν μαζί τους τετράποδους φίλους τους, δίνοντας ένα δυνατό μήνυμα ενάντια στην κακοποιήση των ζώων.

Όσον αφορά την υπόθεση, οι έρευνες συνεχίζονται.

«Κακοποιήθηκε από ανθρώπινο παράγοντα»

«Η κακοποίηση του Όλιβερ έγινε από ανθρώπινο παράγοντα» ανέφερε χθες η κτηνίατρος που εξέτασε τον Όλιβερ, το χάσκι στην Αράχωβα, τονίζοντας ότι τα σημάδια στη σορό του «δεν ήταν από αγριογούρουνα ή άλλα σκυλιά».

Η Κλεονίκη Τόλα διαψεύδει όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες ότι ο σκύλος δεν κακοποιήθηκε και ότι η δεύτερη κτηνιατρική εξέταση στη σορό του Όλιβερ, διαψεύδει τη δική της.

Ειδικότερα, απαντώντας στα δημοσιεύματα που θέλουν να υπάρχει κόντρα μεταξύ των κτηνιάτρων για το αν ο Όλιβερ υπέστη κακοποίηση, η κυρία Τόλα μιλώντας στον ΣΚΑΪ «Δεκατιανοί», εξήγησε ότι δεν υπάρχει διγνωμία με τους συναδέλφους του δημοσίου.

Διαβάστε ακόμα:

Παρέμβαση εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τον άγριο βασανισμό του χάσκι στην Αράχωβα

Αράχωβα: Οργή για τον βασανισμό του χάσκι – Κοντά στη σύλληψη του δράστη οι αρχές

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter