Να τον χαίρεστε εκεί στη ΝΔ τον Μπογδάνο σας! (Video)

Να τον χαίρεστε εκεί στη ΝΔ τον Μπογδάνο σας! (Video)

Εκεί στους ακροδεξιούς κύκλους έχουν ένα πρόβλημα με την Αριστερά και την ηθική της. Απλά, παρά τα λάθη που έχουν γίνει, η ηθική που σέβεται τον άνθρωπο και τα μέτρα σύγκρισης που συνειρμικά προκύπτουν με τις δεξιές και ακροδεξιές πολιτικές, τους ξεμπροστιάζουν! 

Πρόκειται για το ηθικό πλεονέκτημα που τόσο μισούν! 

Γι αυτό και κάνουν τα πάντα για να αποδημήσουν αυτό το μέτρο της ηθικής, της ελπίδας, της αλλαγής, της Δημοκρατίας.

Και τώρα σήκωσαν κεφάλι με όλα αυτά τα σταγονίδια που συγκέντρωσε η ΝΔ, που δίνει λόγο στην ακροδεξιά, όποιας «απόχρωσης» κι αν είναι. Η αναγέννηση της ακροδεξιάς είναι η μεγάλη συνεισφορά της ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά και του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά για να μην είμαστε άδικοι, με αρκετές βαθιές ρίζες στο παρελθόν. 

Ο λόγος τους είναι να χτυπήσουν την εικόνα…

Αυτός ήταν και ο στόχος του Κωνσταντίνου Μπογδάνη με αφορμή ένα κείμενο που ανέβηκε για τη δολοφονία του Λαμπράκη από την ιστοσελίδα της επιτροπής εορτασμού για την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Ο Μπογδάνος χαρακτήρισε το θέμα «διχαστικό». Γιατί προφανώς για τον ίδιο η ιστορική δικαίωση είναι διχαστική…

Μίλησε για τις αμφιβολίες του σχετικά με τους δράστες της δολοφονίας. «Ήταν ο Γκοτζαμάνης; Τι δουλειά είχε εκεί το τρίκυκλο; Ήταν το παρακράτος της Δεξιάς; Μήπως τους τον έδωσε το ΚΚΕ;», είπε ο εκλεκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Αλλά αν ο μπομπώδης και ανιστόρητος(;) Κωνσταντίνος Μογδάνος δεν ξέρει, ας ανατρέξει στην παράταξή του.

Την απάντηση στο ερώτημά του την είχε δώσει ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Καραμανλής (ο λεγόμενος «εθνάρχης») κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Παρίσι:

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής γράφει: «(Ο Λαμπράκης) είχε οργανώσει μίαν συγκέντρωσιν των «Φίλων της Ειρήνης», η οποία είχε λάβει χαρακτήρα κομμουνιστικόν. Κατά την διάρκειαν της ομιλίας του συνεκεντρώθησαν εις τον δρόμον εξτρεμιστικά στοιχεία της δεξιάς με πρόθεσιν να τον αποδοκιμάσουν. Φαίνεται ότι μεταξύ αυτών υπήρχον και μερικοί οργανωμένοι, που είχαν ως σκοπόν, όχι να δολοφονήσουν, αλλά να «στραπατσάρουν», όπως έλεγαν, τον Λαμπράκην και να δημιουργήσουν σύγχυσιν μεταξύ των κομμουνιστών. Φαίνεται δε, επίσης, ότι ορισμένα αστυνομικά όργανα ηνέχθησαν τα σχέδια αυτά, πιστεύοντας ότι με τον τρόπον αυτόν εκπληρούν την αντικομμουνιστικήν αποστολήν των».

(βλ. Κωνσταντίνος Καραμανλής, Αρχείο Γεγονότα και Κείμενα, Η Καθημερινή Ίδρυμα Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής, 2005, Τόμος 5β, σελ. 656).

Με τον φόβο της αριστεράς κοιμούνται, με τον ίδιο φόβο σηκώνονται! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter